KEBA ZA KURIR: Olja i ja planiramo crkveno venčanje!
Foto: Zorana Jevtic

Dragan Kojić otvara vrata svog luksuznog doma

KEBA ZA KURIR: Olja i ja planiramo crkveno venčanje!

Stars -
To bismo napokon, posle toliko godina zajedničkog života, mogli da uradimo u 2015, a jedini uslov je da cela porodica bude na okupu

Dragan Kojić Keba prvi put posle dužeg perioda u prazničnoj atmosferi otvara vrata svog doma specijalno za Kurir.Folk pevač koji se odlično pokazao u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“, iako se nije plasirao u finale, ostao je zapamćen po svojim brojnim transformacijama i ličnim pečatom koji je utisnuo u svaku od njih. Koliko je originalan na sceni, toliko je autentičan i u privatnom životu.

Mir pronalazi u svom domu... Pevač sa ženom i sinom
Mir pronalazi u svom domu... Pevač sa ženom i sinom

Kuću dekorisala Olja- Za sve u kući zadužena je uvek posebna i lepa moja Olja. Ona je prava prirodna lepotica. Melem i raj za moje oči i dušu. Ako postoji idealna žena (a ne postoji), Olja je vrlo blizu idealne. Ko zna šta bi sa mnom bilo da mi nije nje. Ona je moj razum u najtežim i najlepšim trenucima i sve rešavamo pogledom jer se u očima sve vidi - kaže Keba.U folkerovoj rezidenciji sve odiše novogodišnjom čarolijom, za koju se najviše pobrinula njegova supruga, koja ima ukusa i ume da odabere prave ukrase za dekoraciju. Dok je ćerka Nataša u Americi, sin Igor praznike provodi s porodicom.- U svakom pogledu sam spreman da postanem deda i da svoju decu vidim srećnu u braku s nekim koga sami izaberu. Jedva čekam unuke, ali za to se ja ne pitam. Moje je samo da ih kao roditelj podržim u svemu. Taša gradi inostranu karijeru, a Igor još ne planira brak - kaže Keba i otkriva da on i Olja razmišljaju da svoju ljubav u 2015. krunišu crkvenim venčanjem.- To bismo u crkvi mogli napokon da uradimo Olja i ja, pošto do sada nismo, ali mora cela porodica da bude na okupu da bismo posle toliko godina zajedničkog života priredili venčanje u svetoj kući.

Nedostaje im Nataša... Porodica Kojić
Nedostaje im Nataša... Porodica Kojić

Kojić je poznat po tome što veoma drži do sebe - doteran je čak bolje nego mnoge žene sa estrade. On priznaje da se i kod kuće više licka on nego Olja:- Izgleda baš da se više ja doterujem i to mojoj Olji uopšte ne smeta, naprotiv. Ona to baš ceni kod mene i prija joj. Možda mi je baš ta osobina pomogla da se dobro pokažem u svakoj transformaciji u takmičenju. Prvi zadatak - „Violinista na krovu“ ostao mi je nekako najdraži, a najteže mi je bilo kad sam morao da imitiram Ledi Gagu.Iako se za potrebe šoua bez problema podvrgavao i depilaciji, privatno baš i ne ide do tih krajnosti:- To je bilo isključivo za šou, prirodno nisam baš maljav, a i ne volim ih. Inače, vodim računa o izgledu, ali bih naglasio da je šarm uvek jači od lepote. Volim sebe i negujem se spolja i iznutra na pravi način.Keba je i jedan od onih koji razbijaju predrasude o tome da iz „Granda“ dolaze samo kič i šund:

Ima više talenata- Smatram da sam svestran, a ako sam okarakterisan kao kič i šund, onda samo mogu da kažem da je i Las Vegas najlepši kič. Ko razume shvatiće. U „Grandu“ i te kako ima vrsnih mladih pevača i svestranih ličnosti, ali i promašaja jer je očigledno takvo stanje generalno na estradi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track