LUDA NOĆ NA ZLATIBORU: 30.000 posetilaca dočekalo Novu uz Čolu!
Foto: Milić Simić

Rekordna posećenost

LUDA NOĆ NA ZLATIBORU: 30.000 posetilaca dočekalo Novu uz Čolu!

Stars -
Tačno u ponoć, predsednik opštine Čajetine Milan Stamatović je prisutnima poželeo srećnu Novu godinu i zahvalio Zdravku na odličnoj atmosferi i doprinosu da Zlatibor bude rekordno posećen
1 / 5 Foto: Milić Simić

U novogodišnjoj noći, Zlatibor je još jednom potvrdio da je najposećeniji turistički centar u Srbiji. Spektakularnom dočeku Nove 2015. godine uz Zdravka Čolića na Kraljevom trgu prisustvovalo je preko 30.000 posetilaca. I na niskoj temperaturi, Čola je napravio odličnu atmosferu, svi su igrali i pevali uz njegove hitove, Glavo luda, Čija je ono zvezda, Kristina i mnoge druge.

Tačno u ponoć, predsednik opštine Čajetine Milan Stamatović je prisutnima poželeo srećnu Novu godinu i zahvalio Zdravku na odličnoj atmosferi i doprinosu da Zlatibor bude rekordno posećen.

Nakon odbrojavanja poslednjih minuta u staroj godini, na binu su izašli trubači Radiše Vitezovića, a veličanstveni vatromet je obasjao čitavu planinu.

Organizatori koncerta su opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor i JP Kulturno sportski centar.Pored dočeka na otvorenom, oko 20.000 gostiju Novu godinu je dočekalo u zlatiborskim hotelima i restoranima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja