(FOTO) RAJOVIĆ ZAPALIO ŠVAJCARSKU: Prevalili 400 km da bi s Bobanom proveli ludu noć
Foto: Pr

Provod za pamćenje

(FOTO) RAJOVIĆ ZAPALIO ŠVAJCARSKU: Prevalili 400 km da bi s Bobanom proveli ludu noć

Stars -
Jedan od najboljih dočeka Nove godine u Švajcarskoj zasigurno je bio u gradiću Vil gde su nastupili Boban Rajović i Anabela, koja je od nedavno deo Rajovićeve izdavačke kuće

Boban Rajović i Anabela priredili doček za pamćenje u Švajcarskoj!Jedan od najboljih dočeka Nove godine u Švajcarskoj zasigurno je bio u gradiću Vil gde su nastupili Boban Rajović i Anabela, koja je od nedavno deo Rajovićeve izdavačke kuće.

S obzirom da su nedeljama pre sva mesta u klubu bila rezervisana, dalo se i naslutiti da će ovo biti jedna luda noć na kraju 2014. te pragu 2015., te da će Boban napraviti lom.

"Kada smo počeli najavljivati novogodišnji nastup, krenulo je "brdo" rezervacija iz Wila i regiona, međutim zvali su nas ljudi i iz gradova koji su po 350 – 400 kilometara daleko i rezervisali najbolja mesta u klubu te nisu pitali za cenu. To nam je bila još jedna potvrda da smo angažovanjem Bobana napravili pravu stvar", reklai su iz menadžmenta kluba gde je ovaj popularni pevač dočekao 2015. godinu.

Nizali su se hitovi "Usne boje vina", "Provokacija", "Kosači", "Pomozite mi drugovi", "Kafanski fakultet", "Žena ratnik", "100 ratova", "Piće za drugare", "Muzej promašenih ljubavi",…

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja