Toni Cetinski Dubrovčane uveo u Novu uz vatromet i valcer!
Foto: Www.dulist.hr

Doček najluđe noći

Toni Cetinski Dubrovčane uveo u Novu uz vatromet i valcer!

Stars -
Na otvorenom se slavilo i u Splitu, Riječane je u Novu godinu uveo Parni valjak, Dubrovčane i njihove goste Toni Cetinski

Brojni građani širom Hrvatske dočekali su Novu godinu na otvorenom uprkos najhladnijoj noći u poslednjih stotinak godina.Gotovo da nema grada u kojem nije bilo organizovanog dočeka, a slavilo se uz muziku i vatromet. Najhladnije je bilo u Osijeku - minus 19 stepeni, dok se u Zagrebu temperature oko ponoći spustila na -15. U Zagrebu se slavilo na nekoliko lokacija, a najveselije je bilo na glavnom Trgu bana Jelačića, gde su, među ostalim, nastupili muzičari Davor Gobac, Boris Leiner, Jura Stublić i Film, a na kraju Jurica Pađen i grupa Aerodrom.

Na otvorenom se slavilo i u Splitu, Riječane je u Novu godinu uveo Parni valjak, Dubrovčane i njihove goste Toni Cetinski, gde su Dubrovčani uz vatrometom i novogodišnjim valcerom ušli u Novu godinu.

"Neka vas osmeh na licima i toplina u srcima prati kroz čitavu godinu. Želim vam puno srećnih trenutaka u 2015.! – zaželeo je gradonačelnik Vlahušić.

U Šibeniku je nastupila grupa Dubioza kolektiv. Poreč u Istri angažovao je Severinu, a u Puli je pevao Zlatan Stipišić Giboni.

Foto: www.dulist.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track