PAPARACO PLES NA LEDU: Radmila uči da kliza
Foto: Aleksandar Jovanovic

Pevačica prvi put stala na klizaljke

PAPARACO PLES NA LEDU: Radmila uči da kliza

Stars -
Zvezda „Granda“ zamolila je svog koreografa da je nauči da pleše po ledu, pa s njim svakog dana vredno vežba
1 / 2 Foto: Aleksandar Jovanovic

Radmila Manojlović dala je sebi oduška nakon uspešnog novogodišnjeg nastupa i rešila da konačno nauči da kliza.S obzirom na to da dosad nijednom nije stala na klizaljke, a velika joj je želja da zapleše na ledu, pevačica je u pomoć pozvala koreografa i svog dugogodišnjeg prijatelja Ivana Mileusnića. Pošto njen dečko Momir Gajić nije u Srbiji, već u Americi, morala je da potraži pomoć drugog dase, uz kog je uspela da se oslobodi i počne da kliza.

Paparaco Kurira uslikao je Manojlovićevu i Mileusnića kako uživaju u ledenoj zabavi. Ako je suditi po fotografijama, Rada se baš uplašila ovog izazova, ali joj je i pored straha bilo baš zabavno. To je govorio osmeh na njenom licu. Trudila se da se opusti i izvede sve što joj je Mileusnić govorio, ali se ipak pridržavala za ivicu klizališta ili za njega. Bilo je trenutaka kad je malo nedostajalo da neslavno završi na ledu, ali je to vešto izbegla zahvaljujući instrukcijama svog koreografa.

- Praznična euforija me još uvek drži. Ništa lepše nego izvoditi akrobacije na ledu, što, nažalost, ja ne umem. Trebalo mi je mnogo vremena da skupim hrabrosti i stanem na led. Nisam mogla totalno da se opustim i uživam u ovom izazovu. Ivan je odličan učitelj, pa se nadam da ću do kraja sezone naučiti dobro ovu disciplinu - poručuje pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track