SEKSI SKIJAŠICA: Tončev spasao Dariju na Kopaoniku!
Foto: Zorana Jevtic

Povredila nogu

SEKSI SKIJAŠICA: Tončev spasao Dariju na Kopaoniku!

Stars -
Pevačica se sa prijateljima krenula na skijanje, a čim je stala na skije i počela da se spušta niz planinu, povredila je nogu

Pevačica Daria Stanojević otputovala je na nekoliko dana na Kopaonik kako bi se odmorila i uživala u zimskim čarolijama. Na njenu nesreću, nije mnogo uživala, jer je prvog dana imala manju nezgodu.Naime, pevačica se sa prijateljima krenula na skijanje, a čim je stala na skije i počela da se spušta niz planinu, povredila je nogu. U pomoć joj je priskočio bratanac Ivice Tončeva, Stanislav, koji je brzinom svetlosti došao do Darije i pomogao joj da ustane.

Očigledno da povreda nije ozbiljna jer se Stanojevićeva sve vreme smejala, čak je u jednom momentu i dobacila da se bolje snalazi na vrtoglavim štiklama nego na skijama.

Mnogi bi posle incidenta koji se dogodio pevačici odustali od ovog sporta, ali je ona rešila da uz pomoć Tončeva ipak pokuša da se spusti stazom bar još jednom. Stanislav i ona su polako krenuli da skijaju, a Dariji se toliko dopalo da je rešila da napravi još jedano spuštanje, ali naravno da opet uz nju bude predsednik fudbalskog kluba Radnik u slučaju da ponovo doživi nezgodu.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja