ANA NIKOLIĆ ISKRENO: Tražila sam samo bogate muškarce!
Foto: Facebook

Promenili se prioriteti

ANA NIKOLIĆ ISKRENO: Tražila sam samo bogate muškarce!

Stars -
Mislila sam da moj muškarac mora da ima i sve ostale osobine sa prefiksom "naj", a sad mi je samo važno da nam se duše sretnu, rekla je pevačica

Pevačica Ana Nikolić objašnjava zbog čega, kako kaže, nije do sada imala sreće u ljubavi, i dodaje da je u poslednje vreme promenila prioritete kad su u pitanju osobine muškarca.

Ana je nekad imala drugačiji stav prema životu, ali i prema muškarcima. "Mislila sam da moj muškarac mora da bude najbogatiji i da ima sve ostale osobine sa prefiksom “naj”. S vremenom i sa godinama, te forme su otišle u neki drugi plan", rekla je pevačica.

Međutim, kako su godine prolazile, Ana su se prioriteti promenili. "Važno mi je samo da nam se duše sretnu. To nema veze ni sa izgledom, ni sa statusom. Mislim da se partneri biraju podsvesno i sudbinski. Promenili su mi se prioriteti."

Nikolićeva i dalje želi brak i decu i to planira i da ostvari u 2015. godini. "Vidim da brak kao institucija gubi na važnosti, ali kod mene nije tako. To je suština kojoj težim", zaključila je Ana.

Foto Kurir
Foto Kurir

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track