ZIMSKA BAJKA: Dragana Mirković prve dane ove godine provela u Cirihu!
Foto: Dragana Udovičić

Uživa

ZIMSKA BAJKA: Dragana Mirković prve dane ove godine provela u Cirihu!

Stars -
Mnogo sam se lepo provela. Živela sam nekoliko dana kao u bajci. Meni su najbitniji trenuci u životu oni koje provedem sa svojom porodicom, kaže pevačica

Pevačica Dargana Mirković je sa porodicom dočekala 2015. godinu u Švajcarskoj. Posle desetak dana provedenih uživajući u snežnoj idili, vratila se kući u Beč da proslavi Božić.

"Mnogo sam se lepo provela. Živela sam nekoliko dana kao u bajci. Meni su najbitniji trenuci u životu oni koje provedem sa svojom porodicom. Zaista uživamo kada smo svi zajedno", počinje razgovor Dragana Mirković, koja je pored Ciriha posetila i Baden-Virtemberg.

Posle uzbudljivog putovanja, opet je u svom domu u Beču, u kome će proslaviti Božić po drugi put. Iako slavi praznike i po gregorijanskom kalendaru, pohvalila nam se da je u Austriji uspela da održi običaje i tradiciju srpskog naroda.

"Naravno da proslavljam ovde i njihove praznike, ali poštujem i običaje koje sam naučila u detinjstvu. Za Božić obavezno pravim proju koja se seče na broj ukućana i u svakom parčetu se nalazi nešto, kao na primer: bosiljak, novac, deo badnjaka", kaže pevačica i dodaje da decu uvek najviše obraduju pokloni.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja