SANDRA AFRIKA OTKAZALA NASTUP: Isprepadala se poreznika pa ne može da peva i vrti guzom!
Foto: Damir Dervišagić

Rekla da peva besplatno

SANDRA AFRIKA OTKAZALA NASTUP: Isprepadala se poreznika pa ne može da peva i vrti guzom!

Stars -
Pevačica je iznenada otkazala gostovanje bez objašnjenja za Srpsku novu godinu jer joj je poreska za petama

Uplašila se poreznika.Sandra Afrika je iznenada javila vlasnicima jednog beogradskog splava da neće moći da peva kod njih.

"Sandra nam je iznenada otkazala gostovanje bez objašnjenja. Nije nam bilo jasno zašto to radi, a kasnije smo iz poreske saznali da joj je Poreska za petama. Rekla im je da peva besplatno, a to nije tačno. Kod nas je uvek dobijala novac i to na ruke", rekli su menađeri prestoničkog splava na kojem je pevačica trebalo da nastupa.

Ako poreski inspektori utvrde da je Sandra Afrika pevala crno, suprotno onome što je izjavila na saslušanju moraće da plati 30 do 100 odsto poreza. Za utaju poreza potvrđena je i kazna od šest meseci do pet godina zatvora, što je očigledno uplašilo pevačicu.

Iako je donedavno izjavljivala da je među najplaćenijim pevačicama i hvalila se automobilima, jahtom, Sandra se povukla iz javnosti.

"Nažalost, ne mogu da se javim. Napišite tekst kakav želite, bez moje izjave", poručila je pevačica u poruci, koja je inspektorima rekla da je BMW X6 dobila od dečka, a mercedes S320 od babe i dede.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track