ANA MIHAJLOVSKI SASLUŠANA: Ako je voditeljka izazvala incident, preti joj 3 godine zatvora!
Foto: Facebook

Ako se dokaže krivica

ANA MIHAJLOVSKI SASLUŠANA: Ako je voditeljka izazvala incident, preti joj 3 godine zatvora!

Stars -
Ukoliko se dokaže da je Ana izazvala incident na ulici zbog nbepropisno parkiranog automobila može da dobije i do tri godine zatvora, a moraće da plati 10.000 dinara globe

Ana Mihajlovski Grubin (32) u četvrtak uveče privedena je u policijsku stanicu Stari grad pošto se verbalno sukobila sa policijom i radnicima Parking servisa, koji su zbog nepropisnog parkiranja hteli da odnesu njen automobil.

Voditeljka, koja je inače trudna, privedena je bez lisica na rukama.

Prvo osnovno tužilaštvo naložilo je policiji da svi akteri ove priče budu saslušani - voditeljka, policajci i i radnici parking servisa. Na osnovu tih izjava utvrdiće se da li će biti pokrenut krivični postupak i za koga.

Ukoliko se dokaže da je Ana izazvala incident može da dobije i do tri godine zatvora, a moraće da plati 10.000 dinara globe.

Podsetimo, voditeljka je pre dva dana privedena jer je vređala policajce i radnike "Parking servisa" u momentu kada je "pauk" već zakačio njen auto, budući da je bio parkiran na nedozvoljenom mestu. Kada je voditeljka došla, napravila je haos na ulici. Počela je da viče i histeriše, te je privedena.

Ana je nakon stresne situacije koju je preživela u 8. nedelji trudnoće odlučila da za javnost da svoju stranu priče."Prelazila sam ulicu i pošto nisam mogla da trčim vikala sam da mi ne podižu automobil, da sam tu. Nisam bila ni bahata, ni bezobrazna, samo nisam smela da trčim. Ali kome ću ja dokazati da mi se predstavnik zakona uneo u lice i proderao se, a ja sam u tom trenutku bila u šoku i samo sam mu rekla "Vi ste ludi"", započela je Ana, a onda objasnila i da je njen automobil u tom trenutku još bio na zemlji, da su ga policajci do tada samo fotografisali.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track