MARIJA MIHAJLOVIĆ: Sandra Afrika treba da predstavlja Srbiju na Evrosongu!
Foto: Cile, Dervisagic

Ima svoje favorite

MARIJA MIHAJLOVIĆ: Sandra Afrika treba da predstavlja Srbiju na Evrosongu!

Stars -
Prateći vokali bi joj mogli da budu Stanija, Soraja i Mimi Oro, dodala je Marija u svom postu na Fejsbuku

Srbija svog predstavnika za Pesmu Evrovizje 2015, koja se održava u Austriji, odabraće 14. februara međuri kandidata - Alekse Jelića, Bojane Stamenov i Danice Krstić.

Međutim, Marija Mihajlović, pop, džez i rok pevačica koja je nedavno izazvala skandal tokom muzičkog humanitarnog šoua Tvoje lice zvuči poznato jer je optužila organizatore da favortizuju pojedine pevače i nije prisustvovala finalnoj večeri druge sezone TLZP, ovaj put ima svoje favorite ko bi nas najbolje mogao predstavljati na Evrovoziji.

Marija je na Fejsbuku iznela svoje svoj stav o svemu i navela da bi "Srbiju, kakva je danas, najbolje predstavljala Sandra Afrika".

"Verovatno treba da budem srećna zbog Bojane i Alekse jer ih volim, pratim i podržavam sve ove godine. Ali, na veliku žalost nekih, vrlo dobro se sećam šta je bilo onda kada je zaista trebalo da idu. Aleksa i Ana, Beli jablan, a Bojana umesto one simpatične devojke farmakologa, čijeg se imena više i ne sećam. I tada je, kao i uvek, "odlučeno". Jel to neko sada pere svoju savest? A, najtužnije od svega je što oni sami imaju bolje pesme od tih koje su im ponuđene. Opet se tu pojavljuje neki žiri i opet je sve isto. Jedan autor ispred hiljade njih koji nikada, bez obzira na kvalitet, neće dobiti tu šansu. Bojani, Aleksi i Danici, koju ne znam, želim puno sreće a, zemlja Srbija i dalje ostaje privatna prćija", napisala je Marija.

"Ono što bi najpre predstavilo Srbiju onakvom kakva je danas, u svom pravom "sjaju", bi bila Sandra Afrika, a da joj prateće pevaju Stanija, Soraja i Mimi Oro", dodala je Marija.

EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track