RADA MANOJLOVIĆ POSLALA PODRŠKU BRATU: Sada znam kako je porodici bilo dok sam se ja takmičila
Foto: Dimitrije Popović

SESTRINSKA LJUBAV

RADA MANOJLOVIĆ POSLALA PODRŠKU BRATU: Sada znam kako je porodici bilo dok sam se ja takmičila

Stars -
Tek sada razumem kako je bilo mojoj porodici dok su me pratili na takmičenju jer tako je meni bilo sinoć. Pozdravljam svog brata Nenada i ponosna sam na njega, napisala je pevačica

Rada Manojlović koja se pre nekoliko godina takmičila u muzičkom šou "Zvezde Granda" trenutno gleda kako njen stariji brat po ocu prolazi istu muku.

Nenad Manojlović sinoć se predstavio pesmom "Polomio vetar grane" Marinka Rokvića prošao je u drugi krug takmičenja, a Rada ga zbog obaveza ne može bodriti u studiju, ali je tokom emisije "Narod pita" poslala poruku podrške.

"Tek sada razumem kako je bilo mojoj porodici dok su me pratili na takmičenju jer tako je meni bilo sinoć. Pozdravljam svog brata Nenada i ponosna sam na njega", napisala je Rada i uz to podržala ostale goste u studiju.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Saša Popović je posle toga dodao da u Zvezdama Granda nema protekcije i da do sada bilo još kandidata poznatih koji većinom nisu ni prošli.

"Žiri nije znao ko si ti, i dalje neće znati pa se potrudi da budeš dobar. Protekcije u Zvezdama Granda ne postoji! Nenade, sve je u tvojim rukama", rekao je Saša Popović.

Pogledajte kako je Nenad sinoć nastupao:

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track