MAJA: Gejeve treba držati u kavezima! BOBAN: Od Maje je i Bog dig`o ruke!
Foto: Damir Dervisag

GOVOR MRŽNJE: Pevačica u emisiji uvredila homoseksualce

MAJA: Gejeve treba držati u kavezima! BOBAN: Od Maje je i Bog dig`o ruke!

Stars -
STRAŠNI SUD: Nikolićka na TV Hepi ponizila LGBT populaciju, čiji aktivisti spremaju tužbu protiv nje

Maja Nikolić izazvala je burne reakcije LGBT populacije kada je u emisiji „Opasnice“, koju vodi na TV Hepi, izgovorila da homoseksualce treba držati u kavezu!Pevačica se posvađala sa gostom Stevanom Radivojevićem, koga je okarakterisala kao geja, zbog čega je ovaj estradni frizer napustio emisiju. Iako su po gašenju kamera razmenili mnogo ružnih reči, u etar je otišla samo Majina sporna rečenica:- Ja mislim da ih treba držati u kavezima. To je moje mišljenje.To je izrekla nakon konstatacije šminkerke Jelene Maćić da su homoseksualci uglavnom ljudi iz sveta umetnosti, arhitekture i muzike. Nikolićevu oštro osuđuju na društvenim mrežama, a oglasili su se i najpoznatiji gej aktivisti.- Od Maje je i bog digao ruke! Ne mogu da se ljutim na takvu osobu jer zaista mislim da njoj nema pomoći. Nije čudo što su joj čak i deca oduzeta. Stvarno šteta, jer je bila dobra pevačica, nagrađivana... Žao mi je što ona sebe blamira na ovakav način. Ne znam koliko je ona uopšte svesna toga što izgovara. Mene ne može da povredi, ja nju volim iz sažaljenja. O tome da li ima elemenata za tužbu moram prvo da se konsultujem sa advokatima - ističe Boban Stojanović.

Predrag Azdejković poručuje:- Izgleda da Maja Nikolić baš želi da se smuca po sudovima, te joj tu želju treba ispuniti, ali smatram da u ovom slučaju, za razliku od vređanja Jevreja, neće biti oslobođena. Tužno je kad neko tako talentovan i sa divnim glasom padne tako nisko. Treba je za kaznu naterati da peva na gej paradi. Da okaje grehe. Takođe, ovde postoji i odgovornost televizije Hepi jer je dozvolila da govor mržnje završi u etru, te ćemo pritužbu podneti i RRA.Iz RRA će se oglasiti tek kad budu dobili prijavu.- Tada će Savet tražiti da se razmotre sve činjenice, na osnovu kojih će se uvideti da li postoje elementi za pokretanje postupka u skladu sa zakonom - rekao je Dragan Lukić, izvršni direktor RRA.

Maja NikolićNISAM MISLILA NA SVE GEJEVE, SAMO NA STEVANAJa čuvam snimak od pet minuta najgorih psovki koje mi je izrekao Stevan Radivojević, a koje sam iz pristojnosti izbacila iz emisije. Nazvao me je najpogrdnijim imenima. To što sam izgovorila odnosilo se baš na njega, a ne na druge, jer me je izazvao - kaže Maja.

Stevan RadivojevićMAJA JE UMNO POREMEĆENA!Prvenstveno mi je žao što sam upleten u ovaj skandal, koji je proizvela umno poremećena osoba. Na nju se ne mogu ljutiti jer ona nije pri sebi! Ljut sam na sebe što sam sebi dozvolio da gostujem u jednom takvom cirkusu, ali kao najpopularniji u svom poslu, mislio sam da moram da ispoštujem sve pozive za emisije. Žalosno i bolesno je sve što ta žena radi. Neka je neko zatvori u neku ustanovu kojoj pripada jer je tužno da takva žena hoda ulicom - naglašava Stevan.

Televizija HepiNEMA GOVORA O OTKAZUMaja Nikolić ima ugovor s televizijom Hepi i zasad nema govora o otkazu jer ona ispunjava ugovorom dogovorene obaveze vezane za emisiju „Opasnice“. Sa Stevanom Radivojevićem jeste se posvađala, ali se razmena ružnih reči i uvreda mahom dešavala iza kamera, pošto je frizer napustio emisiju, tako da to nije emitovano - tvrdi Silvana Stanković, PR Hepi TV.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track