SEKA ALEKSIĆ: Neće me biti u medijima neko vreme
Foto: Printskrin

Ilegala

SEKA ALEKSIĆ: Neće me biti u medijima neko vreme

Stars -
Odlučila sam da idem na kraći odmor i neću se u medija pojaviti dok ne izdam novi album jer mislim da sam sve već rekla, rekla je pevačica

Seka Aleksić najavila je da će uskoro izaći njen novi album koji će nositi naziv "Lek za spavanje", ali i da se do tada neće pojavljivati u medijima.

"Odlučila sam da idem na kraći odmor i neću se u medija pojaviti dok ne izdam novi album jer mislim da sam sve već rekla", rekla je pevačica.

Seka je sinoć prisustvovala rođendanskoj proslavi kreatora Saše Vidića, a kako kaže, ovih dana sve svoje vreme posvetila je spremanju slave, što je čeka i kada se žurka završi.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Saša i ja smo kao bivši supružnici koji se razvedu i s vremena na vreme piju kafu. Evo sada sam došla kod njega na rođendan, a kada se vratim kući završavam sarmu, kolače... Imaću ko da mi pomogne, ali sve što se nađe na trpezi su moje ruke napravile", rekla je Seka a onda se osvrnula i na ne tako prijatne komentare koje je Vidić uputio na račun njenog izgleda u toku svog modnog suda u emisiji "Exkluziv".

"Kada kaže tako nešto ja ga pitam zašto je to uradio, ali on mi samo odgovori "maco, morao sam kada si pogrešila", rekla je pevačica kroz smeh u emisiji "Exkluziv".

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track