DŽABA MU ŠARM: Milan Kalinić divljao za volanom pa popio prijavu!
Foto: Fonet

Uhvaćen voditelja konačno kaznila policija

DŽABA MU ŠARM: Milan Kalinić divljao za volanom pa popio prijavu!

Stars -
Milan preticao druga kola na punoj liniji u Ulici Teodora Drajzera, a kontrolom ustanovljeno da njegov džip nije registrovan

Voditelj i glumac Milan Kalinić konačno je dolijao policiji.Domaćin „Pinkovih zvezda“, koga su kamere emisije „Paparaco lov“ više puta snimile kako krši saobraćajna pravila, zbog čega nikada nije odgovarao, u nedelju uveče uhvaćen je kako u Ulici Teodora Drajezera pretiče drugi auto na punoj liniji. Ali to nije sve. Nakon rutinske kontrole saobraćajaca, ustanovljeno je da je članu žirija šoua „Audicija“ istekla registracija vozila. Kalinić nije uspeo da se izvuče i odmah mu je napisana prekršajna prijava.Ne pomaže popularnost- Milana je saobraćajna policija zaustavila kada su primetili da džipom marke „lendrover“ pretiče na punoj liniji, čime je ugrozio i ostale učesnike u saobraćaju. Iako su ga uniformisana lica prepoznala, oni nisu bili milostivi prema njemu, već su mu odmah napisali prijavu - priča naš dobro obavešteni izvor.Podsetimo, Milan je poznat kao neko ko divlja za volanom. On je nekoliko puta snimljen kako prolazi kroz crveno svetlo, a jednom je to uradio dok su mu u kolima bila i deca.Inače, prema Zakonu o bezbednosti u saobraćaju, Kalinić će za preticanje na punoj liniju morati da plati kaznu od 15.000 do 30.000 dinara, a preti mu kazna i tri meseca oduzimanje dozvole i šest kaznenih poena. Za isteklu registraciju iskeširaće od 6.000 do 20.000 dinara, plus dva kaznena poena.NedostupanPozvali smo Milana Kalinića, ali je on do kraja dana ostao nedostupan.

Kalinićevo prethodno bahaćenje- U oktobru 2011. kamere „Paparaco lova“ uhvatile su Milana kako dva puta prolazi kroz crveno svetlo dok su mu u kolima supruga i ćerka. Za ovaj prekršaj (svaki se tretira posebno ako je napravljen u razmaku većem od deset minuta) predviđena je kazna od 15.000 do 30.000 dinara, šest kaznenih poena i tri meseca bez dozvole.

- Januara 2012. dva puta je prošao kroz crveno na semaforu, a prethodno je vozio preko tramvajskih šina.

- Milan Kalinić snimljen je u maju 2012, kad je napravio čak četiri prekršaja za samo pola sata. Najpre je svojim džipom prošao kroz crveno svetlo, posle čega je vozio u žutoj traci, a onda napravio polukružno okretanje na duploj liniji. Tu nije kraj njegovim prekršajima pošto je auto parkirao na nedozvoljenom mestu. Za te prekršaje ukupna kazna je između 25.000 i 40.000 dinara, a ako ne budu plaćene - 60 dana zatvora.- U septembru 2013. Kalinić je izazvao saobraćajni udes u Pančevu u kojem je lakše povređen Savo Aćimov, koji je rekao da bi voditelj pobegao sa mesta nesreće da mu nije pukao hladnjak. Za taj prekršaj mogao bi dobiti do tri godine zatvora.

- U oktobru 2012, u roku od 15 minuta, čak tri puta je prošao kroz crveno, što se karakteriše kao nasilnička vožnja. Za taj prekršaj ne postoji novčana kazna, već je predviđen zatvor od 30 do 60 dana, 15 kaznenih poena i najmanje devet meseci zabrane upravljanja vozilom.

Kazne za preticanje na punoj liniji- od 15.000 do 30.000- tri meseca bez dozvole- šest kaznenih poenaZa isteklu registraciju- od 6.000 do 20.000 dinara- dva kaznena poena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track