ACA LUKAS: Na Tajlandu sam bio na detoksikaciji, ali mozga
Foto: Printskrin

UŽIVANJE

ACA LUKAS: Na Tajlandu sam bio na detoksikaciji, ali mozga

Stars -
Ima tamo neka varijanta gde imaš mogućnost da ishranom izbaciš sve "otrove" iz organizma, ali ja sam bio na drugoj detoksikaciji, rekao je pevač

Aca Lukas se vratio sa ormora koji je sa svojom porodicom i prijateljima proveo na Tajlandu.

Na dvonedeljnom boravku u jugoistočnoj aziji se odlično proveo ali i po prvi put se odmorio kako treba.

"Ekstra! Super sam se provodio, što znači da sam odmorio muški. Ovo je jedan od retkih odmora, možda i prvih gde sam isključio telefon. Moram priznati, upalio sam ga 3 puta za 12 dana, obavio dva razgovora i to je bilo sve. 24 sata sam provodio sa Viktorijom, Sonjom i Sofijom. Bili su tu i Brena, Boba, Viktor i još neki prijatelji sa kojima smo išli na ručkove, večere", govori pevač i dodaje da je iskusio i čari noćnog provoda na Tajlandu.

"Otišli smo da vidimo i kakav je noćni provod kod njih. Ono je prava ludnica, nema dalje. Ali ja sam prevazišao to, prošlo vreme.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Govorilo se i o tome da je Lukas otišao na Tajland kako bi se podvrgnuo detoksikaciji tela, ali on otkriva da je uradio neki drugi detoks.

"Ima tamo neka varijanta gde imaš mogućnost da ishranom izbaciš sve "otrove" iz organizma, ne samo alkohol, ali ipak nismo bili tamo. Ali ja sam napravio detoks mozga jer nisam gledao pojedine njuške. Tako da sam bio na detoksikaciji, ali mozga", rekao je Aca i otkrio kako život u Srbiji utiče loše na njegov fizički izgled.

"Oslabio sam 4 kilograma na Tajlandu, a onda sam se vratio u realan život i na ćevape", zaključio je pevač u emisiji "Ekskluziv"

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track