DROGA, ALKOHOL, KOCKA: Ovo su najporočnije domaće zvezde!
Foto: Damir Dervisagic

Javno priznali

DROGA, ALKOHOL, KOCKA: Ovo su najporočnije domaće zvezde!

Stars -
Iako nije uvek pravilo da su najbogatiji ujedno i najporočniji, mi vam predstavljamo one koji se svojih poroka ne stide. Ili su o njima bar javno govorili

Kažu: "Uz muziku i novac, idu i kokain, kocka, alkohol... " Iako nije uvek pravilo da su najbogatiji ujedno i najporočniji, mi vam predstavljamo one koji se svojih poroka ne stide. Ili su o njima bar javno govorili.

Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, javno je priznao da je imao problema sa drogom te da je vodio tešku borbu sa samim sobom. Kako kaže, bitku je dobio a danas apeluje na mlade da nikada ne posežu za ovim supstancama.

Dado Glišić je još jedan pevač koji je slavu, novac i moć, teško podneo. Nije znao kako da se nosi sa svim što ga je zadesilo, pa je spas pronašao u kokainu, heroinu... Kako kaže, danas je drugi čovek zahvaljujući snazi, volji ali i porodici.

Lepa Lukić je, osim za dobru pesmu, sinonim i za kocku. Kako kaže, voli da popije i po koju čašicu, ali kocka joj je izduvni ventil i beg od surove realnosti. Iako u poznim godinama, Lepu i danas možete videti u nekom kazinu u srpskoj prestonici.

Era Ojdanić kaže da je njegov jedini porok seks. Iako je vlasnik kafane, alkohol slabo konzumira. Cigarete ne puši, ali se zato za svakom lepom i nadasve mladom ženom, i danas okrene. Kaže, žene su njegov najveći porok.

Milić Vukašinović je još jedan seksoman sa naše estradne scene koji se svojim podvizima iz spavaće sobe hvali i putem društvenih mreža. Nebitno da li je u krevetu sa svojom suprugom Suzanom ili je na fotografijama sam, neretko svoje obnaženo telo demonstrira pratiocima na Fejsbuku.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track