PREKIPILO JOJ: Milena Ćeranić ostavila Dašića jer nije mogla da mu oprosti Soraju

Prevare

PREKIPILO JOJ: Milena Ćeranić ostavila Dašića jer nije mogla da mu oprosti Soraju

Stars -
Njihova dugogodišnja veza rasplala se kada je Milena shvatila da je Vladimir vara sa Sorajom što nije mogla da mu oprosti

Milena Ćeranić odlučila je da okonča tri i po godine dugu "zabranjenu" vezu sa košarkašem i to zbog prevare sa Sorajom Vučelić.

Pevačica je bila u vezi sa Dašićem iako je znala da on neće da se skrasi pored nje jer već ima ženu i dete, što joj nije smetalo, ali starletu nije mogla da mu oprosti.

Kap koja je prelila čašu bilo je to što posle jedne utakmice košarkaš nije došao kod pevačice u stan, kako je bilo dogovoreno, nego je otišao u noćni klub kod starlete.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

"Njihova dugogodišnja veza rasplala se kada je Milena shvatila da je Vladimir vara sa Sorajom. Naime, pevačica ga je bodrila sa tribina, a posle utakmice dogovorili su se da provedu noć u njenom stanu, jer je on ujutru morao da se vrati u Podgoricu. Međutim, Vladimir je iznenada promenio plan", rekao je izvor blizak pevačici za ovu dnevni list, i dodao da je košarkaš čuo da je Soraja u jednom noćnom klubu, pa je sa saigračima otišao tamo:

"U klubu je tražio da njegov separe bude pored Sorajinog. Celo veče proveo je sa starletom, dok ga je Milena čekala u stanu na Novom Beogradu. Kada je shvatila da neće doći, insistirala je da se sutradan vide. Ali, Dašić je to odbio. Iako su se ranije često svađali, ali i brzo mirili, Milena je definitivno rešila da okonča vezu sa njim", zaključio je ovaj neimenovani sagovornik.

Milena i Dašić nisu bili dostupni za komentare, ali Soraja je imala šta da kaže.

"Ne znam ko mi smešta te priče. Vladimir i ja se ne poznajemo. Kome je palo na pamet da nas dvoje poveže kada nemamo nikakvih dodirnih tačaka", navela je starleta.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track