Milan Kalinić: Namerno sam bahat, bez dozvole sam vozio 10 godina!
Foto: Arhiva

Voditelj priznao da voli brzu vožnju

Milan Kalinić: Namerno sam bahat, bez dozvole sam vozio 10 godina!

Stars -
Voditelj i glumac ispričao da je sa samo 16 godina dobio pilotsku dozvolu, a da je vožnju polagao tek deceniju kasnije i da vodi računa kad su mu žena i deca u kolima

Milan Kalinić je samo dve nedelje pre saobraćajne nesreće koju je izazvao u blizini Kopaonika, u kojoj je povređeno četvoro mađarskih državljana, i posle nekoliko prekršaja koje je napravio u saobraćaju, priznao da voli brzu vožnju.Voditelj i glumac je u emisiji „Snaga oktana“ na TV Hepi ispričao da je vožnja automobila za njega izazov. Svestan svojih grešakaIstakao je da je svestan svojih grešaka koje pravi tokom vožnje, ali i da kad je sa suprugom Sandrom i dvoje male dece, ne divlja za volanom.- Kao pešaku mi se nikad nije desilo da pređem na crveno svetlo, ali u kolima je već diskutabilno. Kad idem peške, uglavnom idem s decom i tada vodim računa. Zbog mog prelaska na crveno svetlo napravila se fama. Znate koje je to crveno, ono kad crveno prelazi na žuto, a nema nikog oko mene i nema opasnosti. Naravno, to ne treba da se radi, ali to je mnogo blaže nego što je televizija objavila - rekao je Kalinić, koji je dodao da je sa 17 godina dobio sportsku dozvolu za avion, a posle desetak godina i za automobil.Na pitanje da li je agresivan vozač, voditelj „Pinkovih zvezda“ priznao je sve svoje greške.

Teška nestreća... Automobil u koji je Kalinić udario, a u kojem je bilo četvoro putnika
Teška nestreća... Automobil u koji je Kalinić udario, a u kojem je bilo četvoro putnika

Psuje za volanom- Volim da vozim brzo, volim da zažmurim na neka saobraćajna pravila, ali shvatam kad napravim grešku. Tad se izvinjavam, dignem ruku, čak oprostim neku psovku sa strane i prećutim. Ko još ne psuje za volanom. Psuje moja žena, moja majka. Ja sam polagao kad sam već dobro znao da vozim. Dozvolu sam dobio sa 26 godina, a vozim od svoje 16. Tad sam počeo i da letim i prvo sam dobio sportsku dozvolu za avion. Kad me snimaju u ovim emisijama kako prolazim kroz crveno svetlo, čitam komentare kao bahato ponašanje jer je poznat, pa misli da može da radi šta hoće. Nije, ja sam jednostavno oduvek bio takav u saobraćaju. Kažem da tako ne treba raditi i svestan sam svojih grešaka, ali hoću da kažem da to ne radim zato što sam poznat, ali takav sam i sad se popravljam zbog dece i bezbednosti. Nikad nisam radio nešto loše - otkrio je Milan koji je pre nesreće koju je izazvao vraćajući se sa Kopaonika uhvaćen kako pretiče na punoj liniji i vozi neregristrovan auto.

Milan: Znate koje je to crveno svetlo, ono kad crveno prelazi na žuto
Milan: Znate koje je to crveno svetlo, ono kad crveno prelazi na žuto

MUŠKARČINAŽene su loši vozačiMilan Kalinić je u emisiji izjavio da su žene loši vozači:- Tvrdim da su žene lošiji vozači od muškaraca. Slažem se da ima žena koje dobro voze, ali to su izuzeci. Žena ima drugačiju reakciju i kad je frka, ona će loše da odreaguje, a muškarac će nešto da pokuša. To je normalno i prirodno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track