Tatjana i Vladimir Cvetković: Naš sin nekad misli da mu je Sale tata

Brat i snaja pevača Tropika Pinkove zvezde

Tatjana i Vladimir Cvetković: Naš sin nekad misli da mu je Sale tata

Stars -
Tatjana i Vladimir Cvetković kažu da njihovo jednoipogodišnje dete Vasilije često pomeša oca i strica, što je njima beskrajno zanimljivo

Tatjana i Vladimir Cvetković, snaja i rođeni brat Aleksandra Saleta Cvetkovića, frontmena Tropiko benda, žele da krenu njegovim putem, a šansu da zauzmu svoje mesto na estradi potražili su u takmičenju „Pinkove zvezde“.Za razliku od Loke, kako je prijatelji zovu, koja je na žiri od prvog pojavljivanja ostavila snažan utisak, Vlada se dokazao tek u baražnoj emisiji. Nakon što je ispao u prvom krugu, u svom pravom svetlu se pokazao tek prošle srede, kad je prošao u drugi krug. Ceca Ražnatović je tada rekla da se žiri o njega ogrešio jer je svojim kvalitetima zaslužio da direktno ode u dalji tok takmičenja.- Mene ćete ponovo gledati u subotu. Zajedno sa suprugom sam se prijavila za „Pinkove zvezde“, ali je on već u prvom krugu ispao. Ja sam tada eksplozivno odreagovala, dok je on bio u fazonu „nema veze“, ali kad se sutradan probudio i postao svestan da je ispao, bilo mu je baš krivo. A kad se Vlada vratio u baražu, bili smo presrećni! Nadam se da ću uspeti da dođem do kraja ovog šoua. Trebalo bi, svi me hvale - optimistična je Tatjana, koja priznaje da u ovom takmičenju više brine zbog muža nego zbog sebe.

Svi u porodici su muzikalni, ali se ne takmiče između sebe, već se međusobno podržavaju.- Nismo konkurencija jedno drugome. Sale nam je oboma velika podrška - kaže Vladimir, dok njegova supruga dodaje:- Ne znam s kim bih pre iz porodice snimila duet! Volela bih da Vlada i Saša snime zajedničku pesmu. A ja bih snimala s Draganom Mirković i Cecom. Obožavam ih - zaključila je Loka.Loka i Vlada imaju sina, koji često pomeša tatu i strica kad ih vidi na televiziji, što je njima zanimljivo.- Vasilije je velika beba. Ima 20 meseci i gleda nas na televiziji. Zna kad peva mama, a kad tata. I raduje se. Dešava se jedino da pomeša tatu i strica kad ih ugleda. Vidi tatu i kaže: „Čika peva!“(M. K. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track