Ceca i Karleuša u istom avionu!

Istorijski događaj

Ceca i Karleuša u istom avionu!

Stars -
Ako se ovaj avion sruši, Srbija će rešiti sve svoje probleme, poručila uz osmeh Jelena Karleuša pre nego što su poletele za Cirih
1 / 4
Ko bi rek’o čuda sa se dese!
Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović su se najzad srele! I to na aerodromu „Nikola Tesla”, odakle su istim avionom odletele u Cirih.
Ceca je stigla tačno u 16.23 časova u crnom džipu, a na ulazu ju je dočekao Aleksandar Milić Mili. U bundi, s velikim naočarima za sunce, bez šminke, kose upletene u rep, požurila je da čekira karte. Tačno pet minuta kasnije, došla je i Jelena Karleuša. Iz belog džipa je izašla elegantno obučena, u bež suknji i pink bluzi. I obe su nosile „šanel” torbice.
Dok je JK čekirala karte, Ceca je već bila na pokretnim stepenicama. Tada je usledio šok za folk zvezdu, koja je „s visine” ugledala svoju ljutu suparnicu. Uprkos već pomenutim velikim naočarima, primetili smo da se izraz njenog lica najednom promenio. Uozbiljio. Za razliku od nje, Jelena je, izgleda, posle nedavnog teksta u Kuriru da će njih dve nastupati u isto vreme u Švajcarskoj, došla pripremljena za ovaj susret. I prekinula je medijsku tišinu, na koju se zavetovala do izlaska novog albuma.
- Ne dajem izjave - bilo je prvo što nam je JK rekla.
- Ali, Jelena, ovo je ipak istorijski susret - dobacila joj je novinarka Kurira.
- Biće istorijski ako se ovaj avion sruši. A, ako se sruši, Srbija će rešiti sve svoje probleme - nasmejala se pop zvezda i uputila se ka pasoškoj kontroli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track