BOSANAC KRIJE SINA: Šta ima da pričam o njemu?
Foto: Printskrin

Nema šta da kaže

BOSANAC KRIJE SINA: Šta ima da pričam o njemu?

Stars -
Da. Pa? Šta ima da pričam o sinu? Neću da pričam, nema šta da kažem. U gužvi sam, doviđenja, grubo je odgovarao kompozitor

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac na sva usta hvali svoju ćerku Džidžu i njeno pevačko umeće, a nikada u javnosti ne pominje starijeg sina Aleksandra.

Naime, kao piše Alo to je velika tajna popularnog kompozitora, jer je sina još pre 15 godina poslao u Ameriku zbog navodnog udesa koji je izazvao u Novom Beogradu.

"Aca je bio dete za primer, ali je jedne večeri, dok se vraćao iz grada, nisam sigurna da li je bila 1999. godina ili 2000., autom udario u drugo vozilo i pobegao sa lica mesta. Čula sam da ga je Dragan odmah poslao u Ameriku. Vidite, ni u jednom intervjuu ga nije spomenuo", kaže komšinica, koja je radi dobrih susedskih odnosa želela da ostane anonimna.

Na pitanje da li ima sina, koji živi u Americi, kompozitor je odgovorio pitanjem:

"Da. Pa? Šta ima da pričam o sinu? Neću da pričam, nema šta da kažem. U gužvi sam, doviđenja!"Nakon nekoliko minuta, Bosanac je sam pozvao novinare.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Šta ste hteli da znate o mom sinu? On se ne bavi ovim poslom i ne moram da ga eksponiram. Aca je stočarski inženjer i nema potrebe o njemu da se piše. Živi u Beogradu i nije oženjen, iako je putovao u Ameriku, to nije bilo da bi tamo živeo", objasnio je kompozitor i demantovao priču da je njegov sin imao bilo kakve veze sa saobraćajnom nezgodom.

"To su gluposti i notorne laži. On nikada nije imao problema sa zakonom. Pojedine komšije očigledno nemaju druga posla nego daizmišljaju", rekao je.

Džidža prizanje da nije isticala svog brata, jer to nisu bitne činjenice za njenu karijeru.

"On je tabu tema, jer ne želi da se eksponira, a i zašto bi, kada nije javna ličnost. Evo, zašto ne pričamo malo i mojoj mami, gde je radila, bla, bla, koga to zanima? Komšije koje tvrde da je izazvao saobraćajku i pobegao u Ameriku su ga sigurno pomešale sa nekim", tvrdi pevačica.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(alo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track