Stevan i Saška pobednici!

Rijaliti „Parovi“

Stevan i Saška pobednici!

Stars -
Najbolji u drugom serijalu rijalitija TV Hepi stilista i njegova devojka, koji su kući odneli 100.000 evra

Iskreno u pobedu!Stevan Radivojević i Aleksandra Matić pobednici su drugog serijala rijalitija „Parovi“, koji se emituje na Hepi televiziji. Oni su od publike dobili 58 procenata glasova i kući su otišli sa čekom na 100.000 evra.

Pobednici nisu krili oduševljenje:- Osećamo se sjajno! Bili smo to što jesmo. Iskreni, neisfolirani, veseli... Znali smo da nas kamere prate, ali to nas nije omelo da budemo ono što jesmo. Presrećni smo - uglas su za Kurir rekli ovogodišnji pobednici „Parova“, dodavši u svom fazonu:

- Nagradu ćemo zapaliti! Ma, šalimo se... Poradićemo na poslovnim planovima - zaključili su stilista i njegova devojka.Drugoplasirani par su Marko Miljković i Dea Tošić. Njima je nagrada stigla u vidu automobila „opel korsa“, koji je Marko džentlmenski prepustio svojoj devojci. Trećeplasirani su pevač Nikola Paunović i njegova draga, Sonja Petrović.

Sevnula pobednica!

Aleksandra Matić je nosila krajnje zanimljivu haljinu. U žaru proslavljanja trijumfa, donji deo njene toalete se toliko podigao da je ceo studio, ali i one ispred malih ekrana, počastila pogledom na svoju zadnjicu i gaćice. To je izazvalo smeh na Hepi televiziji, ali pobednica nije marila za to. Ona je skakutala, i skakutala, i skakutala... A guza je sevala i sevala...

Marko se raspasao

U jednom trenutku Marko Miljković je imao manjih problema sa stajlingom. On je sve to nonšalantno regulisao upasivanjem u bekstejdžu, ali to nije promaklo oštrom oku Kurirovog paparaca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track