JELENA BIN DRAI BRANI NASILNIKA: Svom snagom stojim na strani Vladimira Stanojevića!
Foto: Instagram

Nije kriv, smatra bivša manekenka

JELENA BIN DRAI BRANI NASILNIKA: Svom snagom stojim na strani Vladimira Stanojevića!

Stars -
Zlostavljanje muškaraca je češće nego što se misli. Oko 40 odsto porodičnog nasilja je nasilje žena nad muškarcima, poručuje Jelena

Još jedna poznata dama, posle Jelene Maćić, drži stranu voditelju Vladi Stanojeviću. Jelena Jakovljević bin Drai, bivša mis Jugoslavije, sada supruga emiratskog milijardera na Instagramu je iznela svoje zapažanje situacije o kojoj proteklih dana bruji cela zemlja:

- I muškarci su žrtve nasilja! Policija i sudovi ovaj problem ne shvataju ozbiljno. Ovo je trenutno aktuelna tema u Srbiji. Imam svoje mišljenje i svom snagom stojim na strani Vladimira Stanojevića. Zlostavljanje muškaraca je češće nego što se misli. Oko 40 odsto porodičnog nasilja je nasilje žena nad muškarcima. Emotivno zlostavljanje nad muškarcima je ista stvar kao emotivno zlostavljanje nad ženama. Sastoji se od verbalnih napada koji čine da se osoba oseti manje vrednom i koja povređuje dostojanstvo. Pogledajte okolo otvorenih očiju, sigurna sam da ćete videti muške žrtve. Njima takođe treba pomoć. Dosta zlostavljanja, stop uvredama, stop nasilju nad muškarcima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track