GRAND NA NOGAMA: Brena ispipala Sašu Joksimovića!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

Oporavila se

GRAND NA NOGAMA: Brena ispipala Sašu Joksimovića!

Stars -
Brena je pokazala i da joj se ruka u potpunosti oporavila posle povrede lakta pa je ispipala voditelja

Lepa Brena se potpuno oporavila od nedavne povrede lakta. Naime, na snimanju emisije „Grand specijal“ atmosfera u studiju se usijala kada je gazdarica Lepa Brena počela da dodiruje Sašu Joksimovića, voditelja "Fantastik šoua".

Pod budnim okom direktora Saše Popovića, situacija se nije otrgla kontroli. Svi su se ludo zabavljali. Naravno, ovo je deo scenarija, a Brena je pokazala i da joj se ruka u potpunosti oporavila posle povrede lakta. Iako je trpela jake bolove posle pada na Zlatiboru početkom januara, sada se oseća odlično. Izgleda da joj je i odmor u Tajlandu prijao.

Dok je Brena igrala zavodljivi ples sa Joksimovićem, Snežana Đurišić je odbila poziv za igru odmahujući rukom.Igralo se čak i crnogorsko oro, koje su poveli dvojica Saša, Popović i Joksimović. Mlađi od te dvojice se u jednom trenutku toliko zaneo da se popeo na stolicu i počeo da animira publiku.

Brena radi punom parom

Čim se vratila sa odmora, pevačica se bacila na posao. Već prvog dana februara je nastupila u Cirihu, gostuje u emisijama, ali i obavlja zakonske dužnosti. I ona je bila u poreskoj upravi na informativnom razgovoru.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja