PROVERA I PREKO GRANE: Poreznici u Nemačkoj upali na nastup Sinana Sakića!

Prekinuli feštu

PROVERA I PREKO GRANE: Poreznici u Nemačkoj upali na nastup Sinana Sakića!

Stars -
Sat pošto je Sakić počeo da peva i nakon što je atmoferu doveo do usijanja, ušli su finansijski inspektori i prvo tražili dokumentaciju od vlasnika diskoteke, a zatim i sve potrebne dozvole i potvrde od pevača

Pevači od poreskih organa više neće imati mira ne samo u Srbiji, već i van granica naše zemlje. Tokom prethodna tri vikenda, u Nemačkoj su finansijski inspektori posetili nekoliko desetina klubova u kojima pevaju muzičari iz drugih zemalja kako bi utvrdili da li imaju radne dozvole i da li su njihovoj zemlji za to platili porez. Prvi na udaru od naših pevača bio je Sinan Sakić.

"Kao i obično, Sinan je pevao u Diseldorfu, gde ima mnogo fanova i gde se za njegov nastup uvek traži karta više. Tako je bilo i ovog puta, nije mogla igla da padne od gužve. Sat nakon što je Sakić počeo da peva i nakon što je atmoferu doveo do usijanja, ušli su finansijski inspektori i prvo tražili dokumentaciju od vlasnika diskoteke, a zatim i sve potrebne dozvole i potvrde od pevača. Ne znam tačno šta od svega toga Sinanov tim nije imao, pa su na licu mesta platili kaznu kako se ne bi prekidao nastup. Pevač je samo na nekoliko minuta sišao sa bine kako bi potpisao priznanicu i nastavio je kao da se ništa nije dogodilo", rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

On dodaje da je srpska estrada sada u potpunom strahu zbog nastupa u Nemačkoj jer ih do sada nisu kontrolisali, pa su mogli da prođu sa kojim papirom manje.

"Većina naših pevača je prijavljivala po tri nastupa, iako je imala po pet i više vezanih. To više neće smeti da rade, kao ni to da novac uzimaju na ruke. Ovo odgovara vlasnicima diskoteka u inostranstvu jer će konačno pevači morati da spuste cene nastupa jer je veći porez ako traže veliku sumu", rekao je sagovornik.

Kako bismo proverili sa Sinanom šta se tačno desilo te noći, ali je njegova supruga rekla da on spava i da će se javiti kada ustane, što se nije javio.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track