OGLASILA SE GILETOVA MAJKA Živa sam i zdrava sam, ne idem na operaciju!
Foto: Dragan Kadic

Radi u Kaknju u prodavnici

OGLASILA SE GILETOVA MAJKA Živa sam i zdrava sam, ne idem na operaciju!

Stars -
Super sam. Kakva Turska i operacija. Živa sam i zdrava i trenutno sam na poslu, rekla je Giletova majka Nađa

Amar Gile Jašarspahić, pobednik sedme sezone "Zvezde Granda", poslednjih dana ponovo se našao u žiži interesovanja medija u regionu i to zbog navodne bolesti njegove majke Nađe.

Ona je rekla da se oseća dobro i da nije bolesna.

"To su sve čiste izmišljotine. Ne znam stvarno kome sve ovo koristi i treba. Problem je bio što je moj Amar bio na turneji u Americi i niko nije mogao da stupi u kontakt s njim i onda su počeli svašta da pišu. Bože sačuvaj šta sam sve pročitala poslednjih dana. Nisam mogla da verujem svojim očima", rekla je na početku razgovora Nađa Jašarspahić.

Stan u BeograduKako nam je rekla, ona se odlično oseća i nije imala ama baš nikakvih zdravstvenih problema.

"Super sam. Kakva Turska i operacija. Živa sam i zdrava i trenutno sam na poslu. Inače, radim u jednoj prodavnici u Kaknju. Zamislite kako sam se osećala kada sam na poslu čitala napise u novinama. Neki od kupaca su bili iznenađeni kada su me videli da radim i pitali su me zar nisam teško bolesna. Naravno, nije bilo ni prodaje nekretnina niti stana u Beogradu, kao što su pojedini mediji pisali", nastavlja Giletova majka.Dobar pevačNađa Jašarspahić ističe da se ona nikada nije želela da se medijski eksponira, jer želi normalan život daleko od estrade i cele pompe koja se diže oko pevača.

"Želim da se distanciram od karijere svog sina i živim normalan život kao i pre. Uvek sam bila podrška sinu, kao i cela porodica, a i on nama", kaže Nađa.

Ponosna je na svog Gileta i sve što je do sada napravio u karijeri."Svi verujemo u njega i sigurni smo da je ovo početak uspešne karijere. On je odmah na "Zvezdama Granda" pokazao da je dobar pevač, da ima harizmu, a prvim albumom sve je to potvrdio. Sigurno je da će se publika još dugo godina družiti i peva s našim Giletom", kaže Nađa.

Gile u BeograduGile se u sredu uveče vratio s turneje po Americi i trenutno se nalazi u Beogradu. Narednih dana snimiće nekoliko emisija na "Grandu", a, kako saznajemo, planira uskoro publiku obradovati i novim singlom.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track