GOGA SEKULIĆ O POKOJNOM SUPRUGU: Da sam imala dece sa Igorom, imala bih zašta i da živim
Foto: Printskrin

Otvorila dušu

GOGA SEKULIĆ O POKOJNOM SUPRUGU: Da sam imala dece sa Igorom, imala bih zašta i da živim

Stars -
Pevačica je ostala bez supruga Igora Ramovića i njegovu smrt je veoma teško preživela, a sve bi joj bilo lakše da je imala dete koje bi joj skrenilo misli

Goga Sekulić, koja je preživela veliku porodičnu tragediju posle smrti supruga Igora Ramovića samo dva meseca posle venčanja, rekla je da joj je godinu dana bilo potrebno da shvati da ga više nema i da ga je njegova smrt dosta promenila.

"Dosta me je ta tragedija promenila, veoma sam brzo sazrela. Bila sam ishitrena tempramentna, donosila sam pogrešne odluke, što poslovno, što u ljubavnom životu. Sad stanem, razmislim", rekla je pevačica, koja se razočarala u mnogo prijatelja koji nisu imali toplu reč za nju posle tragedije koja ju je zadesila.

"Nisam očekivala da me sažaljevaju, dovoljna je bila jedna reč koja može da ti bude izlaz", rekla je Sekulićeva.

"Odlučila sam sama da se izborim sa tim. Angažovala sam vrhunske lekare, tu više nije ni novac mogao da pomogne. Neki su pričali da je on to znao, ako sam prevarena nek ide na njihovu dušu jer je to uticalo mnogo na moj život. Uradila sam sve što sam mogla, meni je savest čista i čista sam pred Bogom, ali sam zaslužila poštovanje. Mnogo sam uradila za njega. Bili smo u braku samo dva meseca, a on je imao i bivše supruge, sina, porodicu, a ja sam uradila najviše i zaslužila sam, ne da me vole, nego da me bar poštuju", rekla je Goga.

Pevačica je, posle razgovora sa psihijatrima, odlučila da se sama izbori sa velikom tragedijom. "Mnogi koji dožive ovo što sam ja, postaju alkoholičari, počnu da se drogiraju, neki izvrše samoubistvo, a ja sam odlučila da se izborim sa tim. Svadba, pa sahrana, to nije lako prvi te vine u visine, a onda smrt...Da sam imala decu, lakše mi bilo. Nije lako izgubiti partnera ali ostati sam... Da sam imala dete bilo bi mi lakše, jer onda imaš zašta i da živiš"", rekla je Goga u emisiji "Život u trendu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja