IZBEZUMLJENA JELENA ŽIGON: Lopov me je uhvatio za vrat i govorio da me neće ubiti!
Foto: Dragan Kadić

Glumica u šoku

IZBEZUMLJENA JELENA ŽIGON: Lopov me je uhvatio za vrat i govorio da me neće ubiti!

Stars -
Bio je veoma jak, ali mlađi čovek. Gurno me je i tukao, držao za vrat i sve vreme je govorio: U redu je Jelena, neću vas ubiti

BEOGRAD - Srpska glumica Jelena Žigon pretučena je i opljačkana u svom stanu u centru Beograda. Nepoznati maskirani mlađi muškarac upao je u njen stan i napao je glumicu, tražeći joj zlato.

"U potpunom sam šoku! Bila sam sama u kući kada me je čovek sa kapom preko lica ušao i počeo da me maltretira. Bio je veoma jak, ali mlađi čovek. Gurno me je i tukao, držao za vrat i sve vreme je govorio: "U redu je Jelena, neću vas ubiti". Valjda je to rekao kako ne bih vrištala", ispričala je vidno potrešena glumica.

Kako Jelena Žigon kaže da je on je tražio da mu da zlato koje ima u kući.

"Ništa od toga nemam pa je on po kući tražio šta može vredno da nađe. Uzeo mi je pasoš, novčanik, nešto novca što imam", rekla je Žigonova.

Inače, u istoj kući, ali na gornjem spratu živi njena ćerka Ivana koja ništa nije primetila dok je majka nije pozvala. Odmah su obavestile policiju i pozvale Hitnu pomoć.

"Dobila sam injekciju pa se sada osećam malo bolje. Inače, i dalje sam u šoku jer ovo nije prvi put da me pokradu, ali bar tada nisam bila u kući", kaže glumica koja živi u Beogradu.

(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track