CAKANA ČISTILA TUĐI WC: Da bih zaradila, prala sam i mokri čvor
Foto: Dragana Udovičić

Pevačica o studentskim danima

CAKANA ČISTILA TUĐI WC: Da bih zaradila, prala sam i mokri čvor

Stars -
Dok nije dostigla slavu koju danas ima, pevačici nije bilo lako da zaradi novac, ali kada je postala afirmisana pevačica prvi honorar je pametno iskoristila

Dragica Radosavljević Cakana, gledaocima Grand narodne televizije je između ostalog otkrila kojim poslovima se bavila dok je studirala u Beogradu.

"Preko Omladinske zadruge, s drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile", izjavila je pevačica koja je pored čišćenja radila još mnogo različitih poslova sve dok nije postala afirmisana pevačica , tada je krenula i ozbiljnija zarada.

Svoj prvi honorar uložila je u svoju porodičnu kuću na Kosovu.

"Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena”, bila je iskrena plavokosa pevačica koja je u emisiji "Iz profila" otkrila i da su je "Sedmorica mladih" na kastingu izabrali za njihovu pevačicu, ali nažalost do te saradnje nikada nije došlo.

(Hello)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track