ESTRADA ODUŠEVLJENA BOJANOM: I kad peva Ringe, ringe raja je fenomenalna!
Foto: Dragan Kadić

Srpska predstavnica za Evrosong

ESTRADA ODUŠEVLJENA BOJANOM: I kad peva Ringe, ringe raja je fenomenalna!

Stars -
Da joj date da otpeva „Ringe, ringe raja“, ona će od toga napraviti pesmetinu", rekao je Viktorija.

Svi se slažu da pevačica ima moćan glas, ali nekima se ne dopada pesma s kojom će se takmičiti na Evrosongu.Prethodnici Bojane Stamenov na najvećem evropskom muzičkom takmičenju ubeđeni su da će ona u maju u Beču dostojno predstaviti Srbiju. O njenom glasu svi govore u superlativu, a Snežana Mišković Viktorija je slikovito opisala Bojanin muzički talenat.

"Bojana je moćna pevačica. Da joj date da otpeva „Ringe, ringe raja“, ona će od toga napraviti pesmetinu", rekao je Viktorija.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

S njom se složila Sara Jovanović. "Bojana ostavlja jak utisak šta god da otpeva", rekla je mlada pevačica koja je kao članica „Moje 3“ učestvovala na Evrosongu pre dve godine.

Niko ne sumnja u Bojanin glas, ali neki smatraju da nije dovoljno dobra numera "Ceo svet je moj".

Foto Print screen/Youtube
Foto Print screen/Youtube

"Mnogo više mi se dopala pesma Alekse Jelića, jer mislim da bi mnogo brže komunicirala s evropskom publikom. Ipak, Bojana je odlična pevačica i ima predispozicije da dobro prođe", rekao je Kornelije Kovač, koji se pre 40 godina takmičio na Evrosongu. S druge strane, Ekstra Neni se dopada pesma.

"Pesma je apsolutni hit i odmah ulazi u uši. Osim što je Leontina napisala izuzetan tekst, Graja je uradio sjajnu kompoziciju", rekla je predstavnica Jugoslavije na Evrosongu 1992. Željko Joksimović je Bojani poželeo sreću. - Pobedila je pesma po ukusu publike i žirija. Našem predstavniku želim sreću i uspeh", rekao je pevač koji je boje Srbije dva puta branio na Evrosongu.

http://www.youtube.com/watch?v=FKT4BwMq3h8

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja