DONNA ARES: Nakon 6. hemoterapije stigli nalazi i sad je čeka...
Foto: Facebook/dona Ares

Zadatak joj je da ozdravi

DONNA ARES: Nakon 6. hemoterapije stigli nalazi i sad je čeka...

Stars -
Put od prve do šeste hemoterapije nije joj bio nimalo lagan, ali pevačica ističe da je njeno psihičko stanje sada bolje, pre nego je započela tešku borbu s karcinomom

Bosanska pevačica Donna Ares, koja se bori protiv veoma teške bolesti, oporavlja se posle šeste hemoterapije optimistična i srećna, jer su dosadašnji nalazi dobri, a njeno zdravstveno stanje napreduje svakim danom, pevačica priznaje da je podrška porodice, brojnih prijatelja i fanova ono što joj je davalo snagu svih ovih meseci i posle devete hemoterapije je čeka operacija.

"Shvatila sam da me ljudi zaista vole, da žele da živim, da im moja pesma nešto znači. Slali su mi poruke: "Ma, ti nikako ne možeš izgubiti ovu bitku", jer veruju u mene. Nekako mi je to dalo dodatni vetar u leđa jer, i ako bi možda posustali, ne smete radi njih. Ne smete razočarati sva ta očekivanja. To mi je kao zadatak. Imam zadatak da ozdravim. Društvo mi je pomoglo i zadužilo me i to je razlog pokretanja fondacije. Želim u budućnosti da pomažem ljudima isto kako su u mojim najgorim danima oni pomagali meni", rekla je Donna Ares.

Put od prve do šeste hemoterapije nije joj bio nimalo lagan, ali pevačica ističe da je njeno psihičko stanje sada bolje, pre nego je započela tešku borbu s karcinomom.

"Shvatila sam neke važne stvari o borbi sa samom sobom i o formiranju prioriteta u životu. Sve to ću napisati u svojoj knjizi "Soba za nikoga", na kojoj takođe radim, pored toga što pletem, komponiram i već se uveliko pripremam za koncert koji je planiran za 16. april u sarajevskoj dvorani Zetra", rekla je Ares.

Nakon koncerta "Moje pjesme, moji snovi" i devet hemoterapija kroz koje treba da prođe, pevačicu čeka i finalni deo kako bi pobedila opaku bolest, a to je operacija.

"Ne znam tačno kada će biti operacija, ali u svakom slučaju želim da se ona desi posle koncerta. Imam strah od noža, ali prebrodiću to hrabro kao i sve drugo. Moj život se zauvek menja i jednostavno ću to prihvatiti kao nove životne okolnosti i idemo dalje hrabro do pobede", optimistična je Donna.

Pevačica je podelila i svoju prvu misao pošto se probudi ujutro..."Sutra je novi dan i slaba jača sam". To su stihovi mog poslednjeg singla pesme “Suze moje plaču za oboje”. To pomislim kad krenem na spavanje, a organizam se bori s hemijom", iskrena je Ares.

Avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track