HVALI SE ĆERKOM, A NE DA JOJ NI DINARA: Maji Marijani ćerka Anđela (18) cepa karte na nastupima!
Foto: Printskrin Fb

Ne plaća alimentaciju

HVALI SE ĆERKOM, A NE DA JOJ NI DINARA: Maji Marijani ćerka Anđela (18) cepa karte na nastupima!

Stars -
Pevačica se hvali svojom punoletnom ćerkom, a njen bivši muž tvrdi da ne plaća alimentaciju i ne učestvuje u obrazovanju

Iako se pre nekoliko dana pohvalila da je njena mezimica Anđela napunila 18 godina, pevačica Maja Marijana zaboravila je da napomene kako za ćerku već šest meseci ne plaća alimentaciju bivšem suprugu, voditelju Željku Stefanoviću.Naime, otkako je napustila nevenčanog supruga Mladena Šmakić, ona je prestala da daje novac za izdržavanje starije ćerke, dok Milica, mlađa ćerka, živi sa njom.

"Od njenog razvoda brigu o Anđeli je preuzeo Željko i njegova majka, sa kojima Anđela i živi sve ove godine. Maja je viđa s vremena na vreme i dužna je da plaća alimentaciju. Poslednjih šest meseci, od kada živi sama sa mlađom ćerkom iz drugog braka, prestala je da daje novac koji je dužna po zakonu. Čak se ni na punoletstvu ćerke nije pojavila, dok se na društvenim mrežama hvalila da je majka 18-godišnjakinje", kaže izvor blizak bivšim supružnicima koji tvrdi da Željko zasada neće tužiti Maju jer se nada da će isplatiti dugovanje.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"On je davno digao ruke od razumnog razgovora sa njom. Jedino mu smeta što se kiti zaslugama Anđelinog vaspitanja i uspeha u školi i na takmičenjima, u čemu nije učestvovala. Maja zove Anđelu samo u trenucima kada treba da pričuva mlađu sestru Milicu, koju je pevačica dobila iz vanbračne zajednice sa Mladenom Šmakićem, dok pevačica ima tezgu. Inače, nedavno je vodila Anđelu dok je nastupala u Bosni da joj cepa karte na ulazu u diskoteku gde je pevala. Voditelj je poludeo kada je saznao za to jer su njegova majka i on godinama ulagali u Anđelino obrazovanje i ponosni su što je izrasla u uspešnu devojku", zaključio je izvor koji je zbog dobrih odnosa sa Marijanom i Željkom želeo da ostane anoniman.

Revoltirana našim saznanjem, Maja nije bila raspoložena da odgovori na pitanja.

"Zašto mi takvim pitanjima dolivate ulje na vatru?! Prethodnih meseci sam svašta preživela i borim se na sve načine da moje ćerke imaju sve u životu. Dajem koliko mogu i borim se na sve načine. Moji problemi su moja stvar i medijski natpisi mi samo otežavaju situaciju u kojoj se nalazim. Odlučila sam da ćutim, naročito kada su moja deca u pitanju, ali ako ja progovorim, mnogima neće biti dobro", poručila je muzička zvezda.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track