ISPOVEST SAMIRA PINKOVE ZVEZDE: Mislio sam da će mi oba roditelja umreti!
Foto: Printskrin

Prošao pakao

ISPOVEST SAMIRA PINKOVE ZVEZDE: Mislio sam da će mi oba roditelja umreti!

Stars -
Otac je imao dve operacije u kratkom vremenskom periodu, a majka je pala u depresiju i odbijala je lečenje, rekao je Džanković

Semir Džanković oduševio je žiri „Pinkovih zvezda“, a otkrio je da mu je protekla godina bila najteža do sada, i da je u jednom trenutku pomislio da će mu oba roditelja umreti.

Naime, Semirova majka pre godinu dana obolela je od tumora i spremala se za operaciju, kada je doživeo još jedan šok.

"Pre godinu dana saznali smo da mi je majka bolesna i da mora da se operiše, a dok se ona pripremala za operaciju, moj otac je usred dana iznenada imao napad i za dlaku je izbegao smrt. Kada su lekari stigli, moj otac nije imao puls, pa su ga reanimirali i hitno odveli u bolnicu", Semir opisuje tragediju i nastavlja:

"Ja sam dotrčao čim sam saznao, a tatu su ubrzo prebacili u Beograd na lečenje i konstatovali mu tumor na mozgu. Pet meseci sam ostavio sve po strani i posvetio se roditeljima i njihovom izlečenju. Otac je imao dve operacije u kratkom vremenskom periodu, a majka je pala u depresiju i odbijala je lečenje. Noćima sam razmišljao zašto se to meni događa, šta sam Bogu zgrešio, a jedina svetla tačka bila je rođenje moje ćerke", ispričao je pevač, a njegova supruga je tada bila u osmom mesecu trudnoće.

http://www.youtube.com/watch?v=1dRh-Gs0Ygs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track