VEČE EMOCIJA U BEOGRADU Severina: Beograđani, hvala vam na ljubavi koju mi pružate!
Foto: Damir Dervisagic

Spektakl

VEČE EMOCIJA U BEOGRADU Severina: Beograđani, hvala vam na ljubavi koju mi pružate!

Stars -
Pevačica je oduševila prve večeri, a spremna je da napravi haos i večeras

Severina Vučković po drugi put peva Beograđanima.

Ona je sinoć napravila pravi spektakl kada je napunila Sava Centar. Ovoga puta primetan je veći broj poznatih ličnosti.

Seve iz prvog reda prati Nataša Bekvalac koja je došla u društvu supruga Ljube Jovanovića, ćerke Hane i sestričine Petre. Koncertu prisustvuju i Željko i Jovana Joksimović.

Majka hrvatske pevačice ponosna je na svoju ćerku i na njen uspeh.

Severina je kao drugu pesmu zapevala "Alkatraz". "Dobila sam puno srce od vas, Beograđani", obratila se pevačica punom Sava Centru i dodala: "Puno mi je srce jer mi pružate ovoliku ljubav".

Maleni Aleksandar se popeo kod mame na binu uz pesmu "Mili moj". Sin Milana Popovića pozirao je ispred bine, cela dvorana mu aplaudira.

Dok je pevala pesmu "Pogled ipod obrva" rekla je da ju je napisala sa posebnom emocijom, dok je bila u emotivnoj krizi... "Ma, i dalje sam u toj krizi, ko još broji", rekla je...

Severinin sin je skočio na binu da je poljubi dok mu je pevala stih "... sada znam da te volim više od života". Ceo Sava Centar se raznežio.

Severina je čestitala udaju Nataši Bekvalac pesmom "Prijateljice". Sišla je sa bine i rekla malom Aleksandru: "Sine, dođi da te upoznam sa jednom devojčicom. VIid kako je lepa", rekla je Seve i pokazala na Hanu, Natašinu ćerku.

(Zorica Radulović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track