MILAN OPET TUŽI SEVE: Vrati mi pare koje sam ti dao za šminku i spotove!
Foto: Kurir

Ročište zakazano za početak marta

MILAN OPET TUŽI SEVE: Vrati mi pare koje sam ti dao za šminku i spotove!

Stars -
Popović će na sudu pokušati da vrati 308.000 evra, koliko je, kako tvrdi, uplaćivao Severini dok su bili u vezi

Borba za starateljstvo oko sina Aleksandra se nastavlja, ali biznismen Milan Popović se ne zaustavlja na tome. On želi da na sudu povrati novac koji je uložio u svoju bivšu dragu Severinu Vučković, za iznos nešto veći od 308.000 evra.

Jedan hrvatski magazin poseduje dokumenta u kojima stoji da je njih angažovala advokatska kancelarija Veljka Miljevića, ali naručitelja praćenja Državno tužilaštvo nije otkrilo. Otac deteta Milan Popović (49) tvrdi da s tim nema veze, ali činjenica je da ga Miljević zastupa u procesu koji biznismen vodi protiv bivše devojke.

Prvo ročište biće početkom marta, a Milan će na sudu pokušati da vrati 308.000 evra, koliko je, kako tvrdi, uplaćivao Severini dok su bili u vezi.

Popović je majci svog deteta plaćao rate kredita za stan, lizing za automobil koji vozi, račune za mobilni, ali i šminku, kao i spotove koje je u to vreme snimala. To je bio novac koji joj je davao isključivo za njenu karijeru. U to nisu uključeni skupi pokloni koje je dobijala od Milana, kao ni pokloni za njihovog sina i alimentacija od 1.950 evra koju plaća svaki mesec.

Foto Kurir
Foto Kurir

Milan od bivše devojke sad traži da mu vrati novac jer, kako kažu njegovi prijatelji, nije želeo da bude njen bankomat, a sad se oseća iskorišćeno. Iako su dadilju i njenog sina pratili prošle godine, ostaje nejasno zbog čega su dokumenti koji otkrivaju pozadinu najveće životne drame pevačice "iscurili" tek nekoliko dana pre parnice u kojoj počinje borba za Popovićev novac.

Menadžer pevačice Tomislav Petrović uveren je da je Milan taj koji je tražio da mu prate sina. "Koliko sam ja upoznat, istina je da su Veljko i Gordana Miljević potpisali taj ugovor i da za to postoje pismeni dokazi. Ugovor je sklopljen kako bi se pratila Severina, dadilja i dete pa se, kako su mi rekli, to sa sigurnošću može potvrditi. Osim toga, istina je da advokat Miljević već zastupa Popovića u sporu koji vodi protiv Severine, pa on bez njegovog znanja taj ugovor nije ni smeo da potpiše", smatra menadžer.

MIljević zastupa Popovića u parnici za povraćaj novcaAdvokat Miljević na zagrebačkom Opštinskom sudu protiv Severine ima zakazano ročište u marta zbog povraćaja 308.000 evra. Pevačica je tražila izuzeće javnosti, ali sud joj to nije odobrio.

Foto Kurir
Foto Kurir

Šta joj je Milan sve plaćao?

- Rate kredita za stan (Vučković ima stan u Zagrebu i u Splitu od 162 m2 za koji je podignula kredit od 372.600 franaka). - Videoprodukciju, snimanje spotova, šminku i nove pesme.- Popravke u kući, nameštaj, račune za mobilni...- Proputovali svet - Milan je Severinu privatnim avionom vodio na Cipar, u Miami i Egipat.- Sat vremena leta njegovim avionom stoji 2.000 evra.- Plaćao joj je ručkove, boravak u skupim hotelima, a ulagao je i u njenu karijeru.

Optužila ga da ne viđa deteKad je Milan Popović doznao da mu prate sina, rekao je da je potresen. Nije hteo o tome da razgovara kako ne bi Aleksandra dodatno dovodio u opasnost. Bio je zabrinut za sigurnost deteta i razmišljao je da unajmi osiguranje. Pevačica je policiji rekla da joj je bivši dečko znao reći da bi trebala imati zaštitu i da je moguće da je on angažovao nekoga da je obilazi kako bi ga zvala u pomoć. Navela je i da postoji mogućnost da je bivši dečko želi diskreditovati, ali da u to ne želi da veruje. Severina se pre nekoliko dana obratila Centru za socijalnu zaštitu tvrdeći da Popović nije došao po sina kojeg je imao pravo da vidi sedam dana, kao i da joj se nije javio. Otac deteta to zasad nije komentarisao. Sudska bitka između njih za starateljstvo nad sinom i dalje traje jer je Milan uložio žalbu na broj dana koje sme da provede s Aleksandrom. Pevačica je zatražila izuzeće sudije Marine Parmać Garme jer je uverena da je dobra s Pavasovićem, koji je to demantovao.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

Popović je u nekoliko navrata isticao da majka njihovog deteta ne dopušta da sin ostane s njim duže nego što mu je odredio sud. Požalio se da Aleksandra mora voziti iz Beograda u Hrvatsku i kad ima temperaturu, a za dete se brine dadilja, a ne Severina koja ima nastupe.

Milan je u vezi sa Severinom bio od 2011. do 2013. godine i na nju je, potrošio oko milion evra. Pevačica je tražila da joj, dok čuva trudnoću, kompenzuje prihode koje bi ostvarila da je radila. Tako joj je Milan u nekoliko navrata na račun isplatio po 50.000 evra.

"Ona ga je stajala papreno. U tih milion evra nisu uračunati njihovi zajednički svakodnevni troškovi i putovanja, koje je on takođe galantno plaćao. Severina je navikla na život na visokoj nozi, a Popović joj je to omogućavao", rekao je izvor blizak paru.

Foto Kurir
Foto Kurir

Biznismen je pevačici plaćao i režije za penthouse na zagrebačkom Kozjaku od tristotinjak kvadrata i na splitskom Žnjanu, garderobu, ali i pesme. Popović je plaćao i njen bend koji i kad ne nastupa s pevačicom prima platu.

Platio joj je pjesmu "Italiana", čiji spot je snimala i u njegovom rodnom Vršcu, a navodno i pesmu Harija Varešanovića "Slaba na slabića". Želeo je da joj pomogne oko karijere i ulagao je u nju. Kupovao joj je pesme koje su postale veliki hitovi, a to joj je podiglo i cenu nastupa.

Problemi su nastali kad je Milan prestao da je finansira. Kad su se razišli, nije mu dopuštala da viđa dete mimo sudske odluke prema kojoj Aleksandar može s njim provesti dva vikenda i dve srede u mesecu. Popović je tako u sedam meseci potrošio 25.000 evra kako bi dolazio u Zagreb ili Split da vidi sina. U tu cenu uključen je smeštaj u hotelu s pet zvezdica i let njegovim privatnim avionom. Samo sat vremena leta Milanovom Cessnom stoji 2.000 evra.

Foto Dado Đilas
Foto Dado Đilas

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track