Pogledajte, Ceca Cirih digla na noge
Foto: Kurir

Pogledajte, Ceca Cirih digla na noge

Stars -
Susret sa svojim obožavaocima začinila je miksom svojih starih i novih hitova, što je izazvalo delirijum u krcatom klubu

Najveća folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održala je vrhunski koncert u švajcarskom klubu “Face”. Posle sjajnog prijema publike u subotu uveče, reprizu njenog nastupa željno su očekivali fanovi, koji nisu imali priliku da kupe karte dan ranije.

Ponovni susret sa svojim obožavaocima začinila je miksom svojih starih i novih hitova, što je izazvalo delirijum u krcatom klubu, prenosi Svet.

Horski pevajući sa svojim idolom, muški deo publike zaneseno je pratio svaki njen korak, dok su se devojke “pronalazile” u Cecinim baladama. Atmosfera je bila usijana, kakvu samo najveća balkanska folk zvezda ume da napravi.

Mogli su se čuti komentari da Ceca peva bolje nego ikad, kao i to da joj novi stil, baziran na kratkim haljinicama, izvrsno pristaje!

Nasmejana i prezadovoljna, Ceca Ražnatović otpevala je između svojih brojnih hitova i pesmu “Rasulo” za koju će njena brojna publika biti u prilici da, u ponedeljak, premijerno vidi i spot koji je snimila neposredno pred odlazak u Švajcarsku.

http://www.youtube.com/watch?v=Rz-CDnKINuM
http://www.youtube.com/watch?v=VU_vlY463mU
http://www.youtube.com/watch?v=kMYjEhR3pbU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track