Najnovije vesti

Milan: Severina je gubila mleko zbog naših svađa!
Foto: Dado Djilas

Detalji sa suđenja Vučkovićeve i Popovića

Milan: Severina je gubila mleko zbog naših svađa!

Stars
Kurir došao u posed sudskog zapisnika u kom Popović priznaje da je sinu Aleksandru bez pevačicinog znanja izvadio srpski pasoš i da su rasprave sa bivšom za oboje bile stresne

Milan Popović priznao je sudu u Zagrebu da je izvadio srpski pasoš za sina Aleksandra bez saglasnosti njegove majke Severine Vučković. U prilog ovim tvrdnjama ide i sudski zapisnik do kojeg je Kurir došao, a u kom Popović između ostalog otkriva da je zbog stresa prouzrokovanog njihovim svađama Vučkovićeva dva puta gubila mleko.- Majci deteta nisam rekao da sam izvadio srpski pasoš, ali ona zna da je potpisala zahtev za državljanstvo. Predao sam majci pasoš jer sam video da je izbezumljena kada je shvatila da on postoji - rekao je Popović na sudu.Mesecima nije viđao sinaKada je reč o viđanju deteta, Popović nije imao zamerke na broj dana koje može da provede sa naslednikom. On je priznao i da jedno vreme samovoljno nije viđao sina.- Postoji period od tri i po meseca kada nisam viđao dete. To je bilo nakon jedne svađe. Dete je tada bilo malo, nije hodalo, majka ga je dojila i prema savetima stručnjaka, to je vreme kada otac nije bitan. Mi nismo mogli zajedno, što je kod nje izazvalo stres i dva puta je gubila mleko - stoji u zvaničnoj izjavi Milana Popovića.

Crno na belo... Sudski zapisnik
Crno na belo... Sudski zapisnik

StarateljstvoSeverina je negirala da je od Milana tražila da se odrekne starateljstva nad njihovim sinom.- Nisam tražila od oca da se odrekne starateljstva već sam se tada pogrešno izrazila. Nisam tačno znala šta znači imati starateljstvo, a to nije znao ni otac deteta. Osporavam i da je do svađe na Kipru došlo zbog mog traženja materijalnih pogodnosti za dete - navela je Severina.

Njena borba još traje...  Severina negirala na sudu da je tražila od Milana da se odrekne starateljstva
Njena borba još traje... Severina negirala na sudu da je tražila od Milana da se odrekne starateljstva

Sud je nakon ovih izlaganja zaključio da dete pripadne majci i odredio kad i gde otac može da ga viđa. Aleksandar može biti sa ocem svake druge nedelje od petka do nedelje, i u sedmici kada nije njegov vikend sredom od 10 do 20 sati. O tu odluku se, kako saznajemo, nedavno oglušio i Severina ga je prijavila Centru za socijalni rad. Pevačica ih je obavestila da se Milan nije pojavio u predviđenom vremenu kada je trebalo da preuzme trogodišnjeg Aleksandra, niti je njenim advokatima, preko kojih  komuniciraju, javio da neće doći po sina.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...