POČELI SKANDALI: Jelena Golubović pokazala bradavice, Cuca spremna na seks
Foto: Damir Dervišagić

Počela treća sezona rijalitija „Parovi“

POČELI SKANDALI: Jelena Golubović pokazala bradavice, Cuca spremna na seks

Stars -
Više od dvadeset učesnika, koji će narednih meseci 24 sata biti pred kamerama TV Hepi, uselilo se sinoć u luksuznu vilu

Treća sezona rijalitija "Parovi" počela je u 20 sati na TV Hepi, a u luksuznu vilu uselilo se više od dvadeset ukućana.Neposredno pre ulaska jedna od učesnica, Jelena Golubović, pokazala je bradavice, dok je Ivona Negovanović Cuca, kako saznajemo iz produkcije, u rijaliti krenula s namerom da ima seks pred kamerama.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić
http://www.youtube.com/watch?v=gG8CSHk4iw0

Naime, rediteljka je i pre nego što je počeo šou pokazala svoje bujno poprsje jer su joj bretele na dugoj beloj haljini sve vreme spadale. Ostale učesnice su odmah počele da prevrću očima što je već uspela da skrene pažnju na sebe. Sa druge strane, ljubavnica Šabana Šaulića se navodno neće libiti ni da vodi ljubav sa svojim partnerom, koji će se tek naknadno pojaviti, samo da bi postigla veću gledanost. Njenu popularnost moglo bi da poljulja jedino prisustvo u kući Hasana Dudića, koji se pobunio što mora zajedno s njom i da se slika.- Pocepaću ugovor ako me budete primorali na to. Sklonite mi je sa očiju da je ne gledam. Znate li vi ko je ona, a ko sam ja - zaurlikao je Dudić.

http://www.youtube.com/watch?v=LzBt5Ypw7As
Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Cuca je na to samo rekla da nema nameru da se svađa s Hasanom, pa se sklonila u drugu prostoriju i prokomentarisala za Kurir:- Nemam šta da kažem, njegovo ponašanje sve govori. Ja nemam čega da se stidim jer ulazim čistog obraza, što ne mogu da kažem za ostale učesnike.U luksuznu vilu sinoć su ušli i Lepa Lukić, Bora Drljača, Igor Kostić, Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Toma Blek Panters i drugi.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

http://www.youtube.com/watch?v=HI2Q3RfFb_E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track