BORA DRLJAČA OTKAČIO I ŽENU I LEPU: Neću da spavam pored stare žene, hoću da osetim miris mlađe!
Foto: Pr

Neće da spava sa Lepom

BORA DRLJAČA OTKAČIO I ŽENU I LEPU: Neću da spavam pored stare žene, hoću da osetim miris mlađe!

Stars -
Pevač se sve vreme u kući vrzmao oko mlađih žena, a momci su mu pevali Drž se mala, drž se, dobro mi se pazi, stari vuk je još u punoj stazi

Bora Drljača, kojeg je za para u rijalitiju „Parovi“ na Hepi televiziji odabrala Lepa Lukuć, sad već glasno negoduje zbog ove odluke svoje koleginice.

- Sve je to lepo, mi smo stari drugari, ali ja ne bih da spavam pored stare žene. Potpuno je drugačije kad bih sad legao pored tebe, ili neke mlade devojke. Baš mi je problem što me je odabrala Lepa. Voleo bih da osetim miris neke mlađe", žalio se folker Ferari.

Potom je Bora, dok je sa ostalima pričao za šankom, u kuhinji luksuzne vile, prišao plavokosoj Atini i počeo da je masira, prelazeći rukama po leđima, i preko zadnjice. Ni to mu, međutim, nije bilo dovoljno, već se okrenuo Maci Diskreciji, iza koje je stao na traci za vežbanje, a zatim joj je prišao dok je ležala na krevetu i mazio je.

Dok se vrteo oko mlađih žena, momci u vili su mu pevali: „Drž se mala, drž se, dobro mi se pazi, stari vuk je još u punoj stazi".

http://www.youtube.com/watch?v=ha2HlSE8-zM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja