KAFANSKI FAKULTET: Boban Rajović održao prvo predavanje!

Pevač postao dekan, al' zamalo

KAFANSKI FAKULTET: Boban Rajović održao prvo predavanje!

Stars -
On je okupio pola estrade na prvom predavanju u okviru svog neobičnog projekta, koji se veoma dopao kolegama
1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Boban Rajović okupio je preksinoć kolege iz cele bivše Jugoslavije na beogradskoj promociji svog izdavačkog prvenca „Kafanski fakultet“. Gosti poput Sergeja Ćetkovića, Anabele Bukve, Seke Aleksić, Dare Bubamare, Rade Manojlović ili biznismena Ćazima Osmanija premijerno su mogli da čuju kako neki hitovi pevača zvuče u izvođenju neafirmisanih izvođača.

- Drma me velika trema. Srećan sam što je došlo ovoliko ljudi, to je dokaz da imam mnogo prijatelja. Pesme u koje sam uložio mnogo truda i novca poželeo sam da otpevaju ljudi koji u kafani zajedno imaju više od 100 godina staža. I moram da kažem da je moj kafanski fakultet najjači u regionu - rekao je „dekan“ Rajović pozdravljajući goste.

Bobanov neobični projekat počeo je u filmu „Mali Budo“ kad je Sara Jo prepevala njegovu pesmu „Provokacija“ i pobrala sve simpatije publike. Upravo su mu pozitivni komentari na ovu obradu bili najveći pokretač da napravi ovakav potez.

 Rada Manojlović
Rada Manojlović

Rajović planira i veliku turneju po gradovima od Vardara do Triglava, gde će se držati „predavanja“.

Dara i Sergej
Dara i Sergej

U Bobanovoj obrazovnoj ustanovi nema knjiga ni beležnica, ali su predavanja redovna i zanimljiva. U ulozi profesorki našle su se Ana Barešić, Ivona Zlatić, Mirna Košanin, a deo ovog projekta su i Sale Talas, Pule Skandal, grupa Sinergija, Džoni i Vorkersi, Jole Radonjić, Jovan Jovanović, Mira Milosavljević i Mladen T. Maki.(LJ. R.)

Ovako rade puleni Piromana:Pesma "Mijenjam", Boban Rajović

http://www.youtube.com/watch?v=k1K0NOdAlUw

Pesma "Mijenjam", Sale Talas

http://www.youtube.com/watch?v=yM5ADbFJ--E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja