EKSKLUZIVNO: Dečko Mimi Oro bio osumnjičen za ubistvo
Foto: Damir Dervisagic

S kim se zabavlja starleta iz „parova“

EKSKLUZIVNO: Dečko Mimi Oro bio osumnjičen za ubistvo

Stars -
Milan Krasić, pripadnik navijačke grupe Alkatraz, proveo tri godine u zatvoru zbog prikrivanja izvršilaca teškog krivičnog dela

Dečko Mimi Oro, učesnice rijalitija „Parovi“, Milan Krasić bio je osumnjičen za ubistvo i osuđen na tri godine zatvora zbog prikrivanja izvršilaca ubistva.Navodno, Krasić, navijač Partizanove grupe Alkatraz, 22. oktobra 2011. godine bio je u automobilu iz kojeg su ispaljeni hici u Ivana Perovića, pripadnika navijačke grupe Zabranjeni.Ima dosijeNakon ubistva sadašnji momak Milice Živanović, prema nezvaničnim informacijama, krio se na Kosovu, kao i po obodima Zlatibora, a zatim u Belgiji i navodno u Holandiji. Milana je uhapsila belgijska policija 2012. godine na plantaži u široj zoni Brisela, na kojoj se, između ostalog, uzgajaju indijska konoplja i druge opojne biljke. Potragu za njim vodila je srpska kriminalistička policija u saradnji s kolegama iz više evropskih zemalja, pa je po hapšenju izručen Srbiji. Posle tri godine provedene u pritvoru Viši sud u Beogradu ga je prošlog januara zbog nedostatka dokaza oslobodio optužbi za ubistvo, ali je odležao tri godine, na koliko je bio osuđen zbog prikrivanja dokaza.Samo nekoliko meseci nakon što je izašao iz zatvora, Milan je stupio u emotivni odnos sa starletom Mimi Oro, s kojom se zabavlja deset meseci.Pozvali smo Krasića, ali on nije bio raspoložen za priču o svojoj devojci.Našli se- U gužvi sam, ne zanima me ništa! Prijatno - rekao je kratko Milan.Inače, i Živanovićeva je krajem decembra u zatvoru provela 48 sati jer je bila uhapšena zbog sumnje da se bavi prostitucijom. Međutim, Prekršajni apelacioni sud usvojio je žalbu njenog advokata na presudu kojom je bila osuđena na osam dana zatvora.

U izolacijiMACA SIMULIRALA ORALNI SEKSMaca Diskrecija je pred kamerama simulirala oralni seks. Bosanska starleta oblizivala se jezikom oko usana uz reči da bi volela da joj je tu dečko. Onda je počela da mu se obraća u kameru, kao da je na hotlajnu. Jasmin i Kinez, koji su s njom bili u izolaciji, upozoravali su je da ne radi takve stvari jer će ljudi steći ružno mišljenje o njoj, ali ona ih nije poslušala već je nastavila po svome.Marić ukida nagraduOSTAĆETE BEZ 100.000 EVRA!Miomir Marić preksinoć je okupio sve ukućane u dnevnoj sobi i ispitivao ih o svemu što se o njima objavljivalo u medijima. On je naglasio da niko ne sme da psuje i da se neprimereno ponaša jer će im se glavna nagrada od 100.000 evra smanjiti na 50.000 evra, a mogu da ostanu i bez cele nagrade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track