MAJKA JELENE GOLUBOVIĆ: Cuca je nervni bolesnik, a ne moja ćerka!
Foto: Pt I Damir Dervišagić

Brani svoju mezimicu

MAJKA JELENE GOLUBOVIĆ: Cuca je nervni bolesnik, a ne moja ćerka!

Stars -
Moju Jelenu svi nazivaju nervnim bolesnikom, a ona se tamo samo brani. Šta da kažem, Cuca očito ima slabe živce, rekla je Svetlana

Majka rediteljke Jelene Golubović, pobednice Farme, pošto su učesnici Parova nasrnuli na njenu ćerku, a Ivona Negovanović je čak i pljunula pred svima, ogorčena je zbog njihovog ponašanja. Mama Svetlana je rekla da se njena ćerka samo brani od nervnih bolisnika i podržava je u svemu što tamo radi.

"Moju Jelenu svi nazivaju nervnim bolesnikom, a ona se tamo samo brani. Šta da kažem, Cuca očito ima slabe živce", rekla je Svetlana.

Podsetimo, sve se desilo kada su Maca i Jelena udarale ogradu oko bazena. U prostoriji su bili Nela Vidaković, koja je ležala i koju je muvao Jasmin, a onda je uletela i Cuca koja je do tada sređivala ukućanima obrve:"'Ajde. Ustaj... Obadve! Ustani odatle da te ne udarim ovom kašikom u glavu! Marš u sobu! Ti, prekini da te ne čujem. Marš u sobu na spavanje! Svetlo je ugašeno, mrš! Nemoj da ti j..em sve po spisku sad! Mene nećeš zadržati ja ću joj mozak otkinuti! Alo, bre, pusti me", siktala je Cuca dok su je držali. Posle toga je Jasmin uskočio u bazen i namerno isprskao Jelenu, a onda je opet došlo do rasprave između nje i Cuce, kada ju je Cuca bukvalno pljunula u lice.

Majka Jelene Golubović je prokomentarisala i Macu Diskreciju s kojom se rediteljka nerazdvojna.

"Meni je žao te devojke. Ako je istina da radi sve i svašta da bi se prehranila porodici, iskreno je žalim. Svako bira na koji način će da zaradi. Po komentarima koje čujem, rekla bih da je Maca prvi favorit, a moja Jelena drugi. Zbog toga su njih dve uvek nominovane i biće do kraja. Ostali su očigledno svi glupi kada to ne shvataju, ali neću im ja otvoriti oči. Mržnja ih je zaslepela, ne vide šta rade", rekla je Svetlana.

Foto: Prontskrin
Foto: Prontskrin

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track