UJAK BRANI CUCU: Svaka devojčica od 12 godina se snima gola!
Foto: Damir

Ne da sestričinu

UJAK BRANI CUCU: Svaka devojčica od 12 godina se snima gola!

Stars -
Ujak Nedeljko zadovoljan je njenim učešćem, a kada su u pitanju snimci na kojima je Cuca obnažena tvrdi da se svaka devojčica od 12 godina snima gola

Pevačica Ivona Cuca Negovanović izazvala je dodatnu pažnju javnosti svojim učešćem u rijalitiju „Parovi“, a njen ujak Nedeljko zadovoljan je njenim učešćem, a kada su u pitanju snimci na kojima je Cuca obnažena, staje u njenu odbranu, tvrdeći da se svaka devojčica od 12 godina snima gola."Ne znam šta bih vam ja, kao njen ujak, mogao reći. Gledamo je, naravno. Čini nam se normalnom, tako da sad se tek vidi da je sve ono što je pisano o njoj u stvari jedna velika farsa.

Da li je farsa snimak na kojem se ona ljubi sa Šabanom Šaulićem?- Pa znate šta, to je sve iz daljine urađeno, neprecizno i tu se ništa, jednostavno, ne vidi. Neću da stajem ni na čiju stranu, ali se tamo ništa ne vidi.

- Cuca je pričala u rijalitiju kako je trudna, ali produkcija tvrdi da to nije istina. Šta mislite, zašto je slagala?- Da li je slagala ili ne, to niko ne zna, pa čak ni produkcija, to samo ona zna. To je zadiranje u privatnost, čak i da je jeste i nije, produkcija nema pravo to da saopštava.- Znate li da li ona ima dečka koji bi mogao da joj napravi dete?Apsolutno znam, ali ne mogu da vam kažem ko je.- Kako komentarišete fotografije na kojima je gola, a objavljene su u javnosti?- Jedna od tih je prava, to i ja znam, sve ostalo je montaža. Što se tiče video-snimka koji se pojavio, on je nastao kada je imala 14 i po godina i za to će svi debelo odgovarati. Tužba je već podneta, policija u akciji „Armagedon“, koja se bavi suzbijanjem pedofilije i koja šalje ljude u zatvor zbog toga, radi na tome. To nije porno-film, jer ona nije imala partnera, njena drugarica ju je snimala i dečje zezanje je bilo u pitanju, tako da tu ne vidim ništa što bi bilo kompromitujuće za nju.

http://www.youtube.com/watch?v=nOiTixcw6Vo
- Ko je taj snimak objavio? - Zašto je ona to uradila, da li je imala neki problem kada se tako snimila sa 14 godina? - Da li mislite da je normalno to što se maloletna tako snimala?

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja