RUŽICIN OTAC: Moja ćerka i Igor se samo maze, ne vidim nikakav problem
Foto: Ps Tv Happy

Dao blagoslov

RUŽICIN OTAC: Moja ćerka i Igor se samo maze, ne vidim nikakav problem

Stars -
Ona je i inače slobodna kao ptica na grani, princeza jedna. Voli da se mazi a Igor je gospodin koji voli da mazi, rekao je Ružicin otac

Otac Ružice Veljković, jedne od takmičarki rijalitija "Parovi" gostovao je u studiju "Happy" televizije i otkrio da potpuno podržava ponašanje svoje ćerke, kao i da se slaže sa ponašanjem nje i Igora X.

On tvrdi da je situacija u vili nije pogodna za njegovu ćerku.

"Vrlo je napeto i stresno za moju ćerku. Ona vodi računa o ponašanju, trudio sam se kao otac da je vaspitam i ne vidim nikakav problem u Ružicinom ponašanju", rekao je Veljković, a onda objasnio da podržava njeno ponašanje sa pevačem.

"Pa nemam šta da kažem, oni se samo maze. Oni su ovako dobro prijatelji i ništa drugo", rekao je Ružicin otac, a onda otkrio i da je njegova ćerka nedavno raskinula vezu.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

"Jeste nedavno raskinula vezu i slobodna je. Ona je i inače slobodna kao ptica na grani, princeza jedna. Voli da se mazi a Igor je gospodin koji voli da mazi. Imam pozitivno mišljenje o Igoru", rekao je Veljković i dodao da bi se složio sa ljubavnom vezom između Ružice i Igora.

"Ako reše da budu u vezi, ja se slažem. To je njena odluka, ima 24 godine i može da razmišlja svojom glavom."

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

Veljkovićeve reči oduševile su Igora.

"Prvo bih da se zahvalim Ružicinom ocu na tako lepim rečima, ali Ružica i ja smo dobri prijatelji, malo intimniji i ništa više od toga", rekao je Igor a Ružica se nadovezala:

"Tako je. Mi se samo družimo, ja njega češkam, on mene mazi i to je sve. Ništa više tu nema, a tati hvala na ovim komentarima. Sve on razume", kroz osmeh govori Modelsica.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track