Ružica: Aki me je tukao zbog brata Boška Jankovića
Foto: Cile, Dado

Učesnica Parova tvrdi da ju je pevač zlostavljao

Ružica: Aki me je tukao zbog brata Boška Jankovića

Stars -
Veljkovićeva otkriva da ju je bivši dečko Andrija Marković maltretirao jer je bio ljubomoran na Bojana Jankovića, s kojim je ranije bila u vezi

Ružica Veljković, učesnica rijalitija „Parovi“, otkriva da je vezu sa zvezdom „Granda“ Andrijom Akijem Markovićem raskinula zbog fizičkog maltretiranja.

"Modelsica", koju smo juče posetili u luksuznoj kući u Zemunu, kaže da je do batina došlo zbog pevačeve ljubomore.

"Andrija je bio previše ljubomoran na sve muškarce koje poznajem, a naročito na Bojana, brata fudbalera Boška Jankovića. U njega sam bila baš zaljubljena, on je predivan dečko i osoba koja mi odgovara. Akiju sam sve to ispričala, ništa nisam krila. Nisam bila s Bojanom skoro osam meseci kad se pojavio Andrija. Bivšeg dečka sam sretala u gradu, javljala sam mu se, ali s njim nisam imala ništa tokom veze s Akijem", počinje svoju priču Ružica i dodaje:

"Njega je sve to nerviralo i počeo je prvo psihički, a onda i fizički da me maltretira. Dobijala sam svakog dana batine od Andrije, imala sam modrice po licu i telu. Maltretiranje je počelo kad me je Bojan pozdravio preko drugarice. Rasprava je trajala sat vremena, a onda me je bacio na pod, lupio mi šamar, razvlačio me po patosu. Borila sam se koliko sam mogla", rekla je modelsica.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Sa suzama u očima prisećala se traume kroz koju je prošla."Skupila sam se na krevet, a on nije prestajao da me udara. Imala sam modrice i usnu mi je raskrvario. On je fin dečko, ali kad poludi, trese se i krene da me bije. Imam snimak iz Urgentnog centra, prijavila sam ga policiji, imam fotografije s modricama. Krila sam sve to od medija jer on bi propao, to bi ga uništilo. Moja porodica sve zna, a policija jedva da ga je privela, i to u Požarevcu, gde se sakrio. Povukla sam tužbu pred rijaliti, ali ću ipak morati na sud", završava Ružica.

Reagovali REM (bivši rra) obustavlja golotinju PAROVI KAŽNJENI SA 24 SATA PREKIDA PROGRAMASavet Regulatornog tela za elektronske medije REM (bivši RRA) juče je, na sednici zakazanoj po hitnom postupku, TV Hepi izrekao meru privremene zabrane emitovanja rijaliti-programa „Parovi“. Ova sankcija stupa na snagu večeras od 20 sati, a program će biti obustavljen u naredna 24 sata. Kako se navodi u saopštenju, televizija sa nacionalnom frekvencijom je kažnjena zbog emitovanja sadržaja koji mogu teško da naškode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju maloletnika. Inače, REM je protiv „srećne televizije“ podneo 14 prekršajnih prijava za šta im prekršajni sud u zakonom predviđenom postupku može izreći maksimalnu kaznu od 14 miliona dinara kao pravnom licu, kao i maksimalnu kaznu od 1.400.000 dinara odgovornom licu u Hepi TV. Izrečena mera odnosi se i na emitovanje rijalitija putem interneta.- Televizija Hepi ispoštovaće zahteve REM i rijaliti „Parovi“ neće se emitovati od sutra, 3. aprila od 20.00 sati, pa u naredna 24 sata - navedeno je u saopštenju.(LJ. S.)Aki se braniNIKAD JE NISAM UDARIOKontaktirali smo i sa Andrijom Akijem Markovićem i pitali da li je tačno da je fizički nasrtao na Ružicu, i to zbog brata Boška Jankovića.- Suviše sam siguran u sebe da bih bio ljubomoran na bilo koga. Kad posumnjam da nešto nije u redu, u sekundi nađem zamenu. Zašto bih nekog udarao? - brani se Aki Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja