EKSKLUZIVNO Ružica Veljković: Abortirala sam Akijevo dete!
Foto: Kurir

Modelsica bila trudna s Markovićem

EKSKLUZIVNO Ružica Veljković: Abortirala sam Akijevo dete!

Stars -
Andrija me je tukao na parkingu. Takosnažno me je udarao u stomak da sam pomislilada ću izgubiti bebu. Kasnije sam otišla na kiretažu

Ružica Veljković, koja je ekskluzivno za Kurir priznala da je bila žrtva fizičkog nasilja zvezde „Granda“ Andrije Akija Markovića, otkriva da je zbog njega i abortirala dete koje je začela sa njim.Naime, bivša modelsica i učesnica „Parova“ tvrdi da je bila u drugom stanju i da se rešila bebe zbog pevačevog pritiska.Predomišljao se- Nosila sam Andrijino dete i abortirala sam. Sve se desilo slučajno, bili smo u vezi i nismo pazili, pa sam zatrudnela. Andrija je prvo pričao da smo mladi i da oboje treba da gradimo karijeru, da bi posle pet dana promenio mišljenje i rekao da ako ja želim dete, mogu da rodim. Tada je rekao da se volimo i da nam beba ne bi predstavljala problem. To je bilo fer od njega, videla sam da mu je stalo, a kada sam pomenula da saopštimo i roditeljima, on se opet povukao i nije želeo to. Ponovo se predomislio i tražio da sačekamo još dve nedelje kako bismo videli šta ćemo i kako ćemo - drhtavim glasom, sa suzama u očima, priča Ružica i seća se:Konstantne svađe- Posvađali smo se i to je bila paklena svađa, ali nije se završila batinama, kako je uvek bio slučaj. Posle nekoliko dana, kada sam završila pregled u bolnici „Narodni front“, Andrija i ja smo se spuštali niz ulicu i tu smo počeli opet da se svađamo. Nasred parkinga, iako sam bila trudna, Andrija je počeo da me gura i udara u stomak. Tako snažno me je udario da sam pomislila da ću izgubiti bebu. Tog trenutka sam shvatila da ću i ako se to ne desi, sama abortirati. To sam mu i rekla. Izvinjavao se i, naravno, kao i uvek, počeo je da plače.Veljkovićeva kaže da su oboje plakali kada se sve završilo.- Kada mi je urađena kiretaža, tog trenutka je i meni i njemu bilo krivo i mnogo teško. Plakali smo oboje, evo kao i ja sada. Čim se setim, počnem da se tresem i da ridam. To je ostavilo traumu za ceo život kod mene. Rekla sam mu da raskidamo, ali posle smo se videli još nekoliko puta. I svaki put bi se to završilo svađom i tučom - zaključuje bivša modelsica, koja zbog zvezde „Granda“ još strepi za svoju bezbednost.

Ograđuje se...  Andrija Marković
Ograđuje se... Andrija Marković

Andrija MarkovićRužica je željna medijske pažnje! Andrija Marković na osude bivše devojke nije burno reagovao, već je kratko poručio:- Opšte je poznato da u današnje vreme ostavljene devojke muškarca optuže da im je mali ili da je gej, a ove željne medijske pažnje na sve to dodaju i da su maltretirane. Neću o njoj ništa loše reći, prepustiću ljudima da sami procene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track