OD JESENI VELIKI BRAT I FARMA: Borba šunda, kiča i bluda

Startuju u septembru

OD JESENI VELIKI BRAT I FARMA: Borba šunda, kiča i bluda

Stars -
I pored razvrata i prostakluka koji uglavnom gledamo u "Parovima", ovaj rijaliti je zabeležio visoku gledanost, što je nateralo druge produkcije da uhvate zalet i primene poznatu formulu za uspeh

Od jeseni na našim televizijama kreću još dva rijaliti šoua Veliki brati i šesta sezona Farme.

I pored razvrata i prostakluka koji uglavnom gledamo u "Parovima", ovaj rijaliti je zabeležio visoku gledanost, što je nateralo druge produkcije da uhvate zalet i primene poznatu formulu za uspeh.

"Farma 6" nije bila planirana još neko vreme jer prethodna "Farma" nije bila toliko gledana. Jednostavno, ljudi su se zasitili. Nažalost, kada su „Parovi“ počeli da obaraju rejtinge, produkcija se predomislila. Isti je slučaj i sa „Velikim bratom“. Od septembra kreće borba šunda, kiča i bluda za bolju gledanost ", rekao je izvor dobro upućen u dešavanjau domaćim produkcijskim kućama.

Iako od komapnija koje rade ove rijaliti programe još nije stigla zvanična potvrda, sva je prilika da su „Parovi" ponovo probudili interesovanje publike za ovakve formate. Njihov degutantan sadržaj i problematični učesnici doveli su do toga da posle četiri nedelje šoua bude zabranjeno na 24 sata. Kako sa Happy televizije kažu, ne planiraju novi serijal

Era rijalitija u Srbiji je počela sa "Velikim bratom". Potom su došli "Farma", "Dvor" i različite varijante manje-više uspešnih programa u kojima kamere prate učesnike 24 sata.

Veliki brat"Veliki brat" kreće u septembru i trajaće 100 dana, kaže izvora bliskog produkciji. Zasad producenti još nisu odlučili da li će u njemu učestvovati poznate ličnosti ili anonimusi. Poslednja sezona "Velikog brata" emitovana je 2013. i obeležile su je svađe, seks, a bilo je i tuča, pa je tako Nevena Milićević izbačena iz programa kada je udarila Ivanu Stamenković Sindi.

Farma"Farma 6" počeće u septembru i kao i "Veliki brat" trajaće 100 dana. Već je počelo da se spekuliše oko učesnika, pa se, pored folk zvezda, političara sa diskutabilnom biografijom i starleta, spominju i neke zvezde na koje su svi zaboravili, ali koje se za trenutak slave spremne sve da učine. I na Farmi se moglo videti mnogo golotinje, kada je Jelena Golubović, koja učćestuvuje trenutno u Parovima, pred kamerama uživo pokazala grudi, kao i njen seks sa Čupom Kalačom u štali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja