DONA ARES: Borim se kao zmaj, metastaza se skroz povukla!

Borac

DONA ARES: Borim se kao zmaj, metastaza se skroz povukla!

Stars -
Borim se kao pravi zmaj, svim silama da te operacije uopšte ne budete. U planu je operacija. Meni su nalazi bolji i bolji stalno i meni se metastaza sva povukla, rekla je bosanska pevačica

Dona Ares poslednjih nekoliko meseci bori se sa opakom bolesti, a zahvaljujući svojoj hrabrošću i optimizmu javno iskazuje borbu protiv opake bolesti koja ju je zadesila.

Bosanska kantautorka oporavlja se od teških terapija i borbe sa karcinom, a, kako je rekla, muzika pobeđuje sve, kada joj je najteže ona peva i kaže da pesma "To mi nije trebalo" trenutno opisuje njeno stanje.

"Bez obzira na to šta god nam se desi u životu, treba izvući ono najbolje. Ova bolest je sama po sebi strašna, dosadna i teška, ali ja sam uspela da izvučem nešto najbolje", kaže pevačica.

"Borim se kao pravi zmaj, svim silama da te operacije uopšte ne budete. U planu je operacija. Meni su nalazi bolji i bolji stalno i meni se metastaza sva povukla. Hvala mojim doktorima koji su super procenili terapiju. A moj suprug Džavid mi je najveća odrška u celoj ovoj situaciji. On je sad malo prehađen i gripa i sad ja njega obilazim i pravim čajeve. A on je bio u svakom trenutku bilo je tu kritičnih momenata, padanja u nesvest kada se pokazalao da je veoma bitno da je tu", rekla je Dona.

Dona Ares sprema pesme koje će uskoro snimiti, a takođe priprema i koncert. Uskoro bi trebalo da izda i knjigu, a 16. aprila ponovo će stati na scenu.

http://www.youtube.com/watch?v=IxiieuE7JQs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track