MAJKE BRANE PAROVE: Deca nisu ništa zgrešila, kome smeta blud, nek promeni kanal!
Foto: Damir Dervišagić

Apel na REM

MAJKE BRANE PAROVE: Deca nisu ništa zgrešila, kome smeta blud, nek promeni kanal!

Stars -
To što Maca pokazuje grudi, a Zmaj od Šipova se skidao go, to je njihova sramota i njih treba izbaciti. Uostalom, svako ima pravo da gleda šta hoće i niko nije primoran da gleda Parove, rekla je majka Ružice Veljković

Posle odluke Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da se na 24 sata ukine rijaliti program Parovi, roditelji ukućana su reagovali i negodovali zbog nastale sitacije.

Naime, majke pojedinih ukućana su se javile rekavši da kome smeta blud i razvrat mogu da promene kanal.

Tijana Veljković, čija je ćerka Ružica u rijalitiju, smatra da su ukidanju programa doprineli Zmaj od Šipova i Maca Diskrecija.

"To što Maca pokazuje grudi, a Zmaj od Šipova se skidao go, to je njihova sramota i njih treba izbaciti. Uostalom, kome smeta blud i nemoral, može da promeni kanal, svako ima pravo da gleda šta hoće i niko nije primoran da gleda Parove. Glupa je odluka o ukidanju", rekla je gospođa Veljković, a isto misli i Svetlana, mama Jelene Golubović.

"Ima mnogo nemoralnih stvari na drugim televizijama. Kome smeta, neka promeni kanal. Ja ne vidim tamo ništa loše i ništa ne prikazuju što već nije prikazano. To je rijaliti šou", rekla je Svetlana Golubović.

Foto Kurir
Foto Kurir

Mama Mace Diskrecije je do sada u svemu podržavala svoje dete i ostala je pri stavu da njeno dete i ostali ukućani ne rade ništa loše.

"Ne treba da ukinu, nema tu ništa strašnog što rade. Ljudi su iskreni i tako se pokazuju", rekla je Macina mama.

Podsetimo, Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) privremeno je zabranio emitovanje rijaliti programa Parovi na Heppy TV, zbog, kako je saopšteno, emitovanja sadržaja koji mogu teško da naškode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju maloletnika.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja